Perfect Smile fogászati klinika – A név kötelez

By 2019-01-22Hírek

A Perfect Smile Fogászati Klinika nevében viseli azt a kitűzött célt, melyet minden egyes páciens esetében el szeretne érni. A tökéletes mosoly nem csupán a remélt végeredmény. Ez egy olyan akadályokkal teli út végét jelenti, melyet csak kimagasló szakértelemmel, precizitással, modern felszereléssel és emberközpontú szemlélettel lehetséges végigjárni.

De mit is jelent pontosan a tökéletes mosoly? Nem csak hófehér fogakat. Nem csak rendezett fogsort. Sokkal többet annál. Amikor valamilyen probléma jelentkezik fogainkat illetően, akkor a fájdalom és a kellemetlenségek mellett egész közérzetünk, életminőségünk megváltozik. Akár már egy kis lyuk is képes hatalmas galibákat okozni. A szúró, nyilalló érzés miatt inkább nemet intünk egy hűsítő italra, de sok esetben az evést is hanyagoljuk, mert egyszerűen annyira kellemetlen érzések kísérik a rágást. Ezek pedig nagyon hétköznapi, és egyben létfontosságú dolgok. És akkor még nem is beszéltünk arról, amikor nem merünk mosolyogni, vagy egyszerűen inkább nem is megyünk emberek közé, mert hátha észreveszik például egy fog hiányát, elszíneződését. Vagy nem merünk étteremben enni, nehogy épp a leveses tányérban landoljon a fogpótlásunk.

perfect smile fogászati klinika

A felsorolt lehetőségek itt még korántsem érnek véget, de azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogyan is folytatódhatna ez a nem éppen pozitív sor. Azt azonban nagyon is hangsúlyozni kell, hogy az ilyen jellegű problémákat muszáj minél gyorsabban orvosolni, hogy a fogakkal kapcsolatos gondok ne tudjanak kihatni életünk többi részletére. Ráadásul, ha ezt nem tesszük meg, akkor fokozott károkat okozhatunk azzal.

A Perfect Smile fogászati klinika rendelőjében szakavatott segítséget találunk, bármilyen gondunk is adódik fogazatunkkal. Legyen szó fogtömésről, fehérítésről, vagy akár nagyobb volumenű beavatkozásról. Utóbbi közé sorolható például az implantálás. Ezen eljárás terén kiemelkedő számú múlttal rendelkezik már a Klinika, és ezt az elégedett páciensek kifogástalan fogsora támasztja alá. Ahhoz, hogy a történet kerek legyen, nagyon fontos betartani azokat a tanácsokat is, melyeket az implantálás utáni időszakra kapunk – persze ez nem csak az implantálásra vonatkozik. Itt főként a szájápolás, illetve a megfelelő vitaminok helyes mennyiségben történő bevitelére kell gondolni.

Azt tehát, hogy a tökéletes mosoly valóban tökéletes lehessen, komplex odafigyeléssel érhetjük el. A kialakuló problémákat minél hamarabb orvosolni kell, emellett előtte és utána is muszáj arra törekedni, hogy az egyensúly fennmaradjon. A megfelelő szájhigiénia és ápolás elengedhetetlen a jó végeredményhez. Ahogyan az is, hogy fogazatunk megkapja belülről a kellő támogatást. Ha követjük ezt a holisztikus szemléletet – melyet dr. Balsai Tamás mindig hangsúlyoz -, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem csak fogaink, hanem egész szervezetünk hálás lesz. Az egyensúly pedig jobb életminőséget teremt, melynek köszönhetően mosolyunk nem csak tökéletes, hanem őszinte is lesz.

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271