FOGFEHÉRÍTÉS

Fájdalommentes fogfehérítés

A fogfehérítés során a mai legmodernebb fogászati technológiával dolgozunk, így kevesebb mint egy óra alatt, akár 4-5 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. A Monitex BR-800 típusú fogfehérítő berendezésünk LED-technológiával működik; a gyártó a korábbi tapasztalatok felhasználásával 4 kék és 1 vörös fényt kombinált a leghatékonyabb fehérítő hatás elérése érdekében.

Hogyan történik a fogfehérítés?

A fogfehérítés első lépéseként speciális ajakterpeszt helyezünk fel, amely eltakarja és védi az ajkakat a kezelés során. A tökéletes biztonság érdekében ínyvédő géllel kenjük be az ínyt és a lágyrészeket, hogy a magasabb koncentrációjú fogfehérítő zselétől megóvjuk azokat.

fogfehérítésEzután a fogorvos a fehérítő anyagot felviszi a fogfelszínre, majd a berendezés által kibocsájtott fény aktiválja az abban lévő kristályokat. Ezek elnyelik a fény energiáját és behatolnak a fogzománc apró réseibe, hogy az ott lévő elszíneződést okozó anyagokat semlegesítsék. A legjobb eredmény elérése érdekében egy alkalom során háromszor ismételjük meg a folyamatot, így minimális érzékenység mellett árnyalatokkal fehérebbé és ragyogóvá varázsoljuk mosolyát.

A kezelést követő 48 órában kérjük kerülje a dohányzást és az elszíneződést okozó ételek és italok fogyasztását. (kávé, tea, kóla, vörösbor, színes fűszeres ételek, paradicsom)

A Perfect Smile fogászaton a fogfehérítés teljesen biztonságos eljárás, mivel nem károsítja sem a fogakat, sem a töméseket és a koronákat. Általában csekély átmeneti érzékenységgel jár, mely évente ismételhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogfehérítést csak fogkő-mentes állapotban tudjuk elvégezni, így a kezelés előtt fogkőtisztításra lehet szükség.

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271