fogászati implantátum Dr. Balsai Tamás
Fog implantátum
2021-10-20

Fogászati implantátum – 5 gyakori kérdés

Többször fejtegettük már, hogy milyen kérdések merülhetnek fel valakiben, aki épp döntés előtt áll: a fogászati implantátumot válassza-e vagy sem. Amennyiben nincs olyan egészségügyi vagy egyéb akadály, mely gátat szabna a lehetőségnek, akkor az implantátum a legjobb döntéseink egyike lehet. De még mindig akadnak bennünk kérdések, ami teljesen természetes. Nézzünk most újra párat!
Tovább
esztétikai fogpótlás - porcelán héj
Hírek
2021-09-07

Az igazán tartós esztétikai fogpótlás

A fogpótlás szót meghallva szinte mindenkinek a kivehető, akár egész fogsort helyettesítő pótlások jutnak eszébe. Sokan talán nem is sejtik, hogy mennyire messze áll ez attól, amit az esztétikai pótlások segítségével elérhetünk. Hiszen ebben az esetben sokszor megmenthető egy letört vagy épp zománchibás fog is.
Tovább
Dr. Schreindorfer Károly
Gyökérkezelés
2021-06-23

Dr. Schreindorfer Károly – a Perfect Smile gyökérkezelési specialistája

A gyökérkezelésről valahogy még mindig mindenki tart. Elég csak a szót meghallanunk, és már összerándul a gyomrunk, nemhogy akkor, amikor épp egy ilyen kezelés előtt állunk. A Perfect Smile Fogászati Klinika csapatát erősítő fogszakorvos, dr. Schreindorfer Károly teljesen másképp látja mindezt a másik oldalon állva. Hogy miért is éppen ezt a szeletét választotta a fogászatnak, az kiderül a Vele készített…
Tovább
w&h-Lara
Hírek
2021-03-16

A steril körülmények megteremtése soha nem volt ilyen fontos mint most

Korábban már említettük, hogy a Perfect Smile Fogászati Klinika elnyert egy fantasztikus támogatást. Ennek köszönhetően olyan gépekkel tudja bővíteni az egyébként is széles szolgáltatási palettát, melyek még korszerűbbé teszik az eljárásokat és a rendelőt is. „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázat győzteseként most egy sterilizáló géppel gazdagodott a Klinika.
Tovább
fogcsont készítő
Fog implantátumHírek
2020-09-22

Új gép, új lehetőségek

Előző cikkünkben egy olyan fantasztikus pályázat megnyeréséről számoltunk be, mely lehetővé teszi, hogy ne csak a munkahelyek megtartása, hanem további bővülés is útjára indulhasson a Perfect Smile Fogászati Klinikán. Egy újabb jó hír, hogy a pályázati pénzből sikerült az első gépet beszerezni, ami már megérkezett a Klinikára és meg is kezdődött a használata. Most a fogcsont darálót és a "csont…
Tovább
Széchenyi pályázat
Hírek
2020-09-14

Innováció és bővítés egy megnyert pályázat segítségével

A Perfect Smile Fogászati Klinikának eddig is az volt a fő motivációja, hogy pácienseinek minél korszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és mindemellett emberközpontúbb kezeléseket biztosítson. A Klinika éppen ezért pályázott egy olyan támogatásra, melynek segítségével még jobban bővülhet és megújulhat a szolgáltatások terén.
Tovább