fog implantálás után idősebb hölgy kérdései kapcsán a fogorvosra néz
Fog implantátum blog
2024-02-08

Mire számíthatunk fog implantálás után?

Előző cikkünkben választ adtunk néhány gyakori kérdésre a fogászati implantálás kapcsán. Most ugyancsak egy olyan témakörről lesz szó, mely mindenki számára nagyon fontos, aki fog implantátumot szeretne behelyeztetni. A sebgyógyulás folyamatát szintén sok kérdés övezheti.
Tovább
fogorvos a fogászati implantálás kérdéseire válaszol egy hölgy páciensnek
Fog implantátum blog
2023-12-11

Fogászati implantálást övező kérdések

A fogászati implantátum egy stabil és egyben esztétikus megoldást kínál, amennyiben valakinek fogpótlásra van szüksége. Ráadásul olyan esetekben is segíthet, amikor más nem jöhetne szóba. Az egyre nagyobb közkedveltségnek örvendő lehetőséget azonban még mindig rengeteg kérdés övezi, így most összeszedtünk párat, melyek talán mindenki fejében megfordulnak, aki gondolkodik a fogászati implantáláson.
Tovább
Fog implantátum műtét nélkül
Fog implantátum blog
2023-10-11

Fog implantátum műtét nélkül

A Perfect Smile Fogászati Klinikában az úgynevezett flapless, vagyis műtét nélküli fog implantálás is régóta elérhető. Dr. Balsai Tamás minden olyan páciens esetén ezt a fajta beavatkozást ajánlja, akinél lehetséges, hiszen számos előnnyel bír. Nézzük, miben más, mi a menete és milyen pozitívumokra számíthatunk!
Tovább
Altatásos fogászati rendelő
Hírek
2023-08-24

A Perfect Smile Fogászati Klinika új műtővel bővült

Nemrég megnyitotta új műtőjét a Perfect Smile Fogászati Klinika, ahol az altatásos beavatkozások különlegesen komfortos teret nyertek. A bővítés keretein belül a műtőhöz saját szoba, illetve tusolóval felszerelt fürdőszoba tartozik, kényelmet nyújtva ezzel az ide érkező pácienseknek.
Tovább
önbizalom mosoly
Hírek
2023-07-17

Bátor mosoly nélkül nincs önbizalom

Elérkeztünk a mostanában mindig emlegetett webináriumhoz köthető utolsó témánkhoz. Ezen cikksorozatunk befejező részében ismét egy nagyon fontos és sokakat érintő problémáról lesz szó, méghozzá az önbizalom hiányáról. Hogyan is kapcsolódik mindez a fogászathoz, illetve a holisztikus szemlélethez? Az mindjárt ki is derül!
Tovább
cikadián ritmus
Hírek
2023-06-20

A fogászati problémák időszakosan váltakozhatnak

Dr. Balsai Tamás nem csak azért kitűnő fogorvos, mert jól végzi a munkáját, hanem azért is, mert kicsit másképp látja azokat az összefüggéseket, melyekre más talán nem is gondolna. A holisztikus szemlélet képviselőjeként rengeteg egyéb problémára is képes rávilágítani, ami páciensei körében még nagyobb bizalmat eredményez. Cikkünkben egy nagyon érdekes összefüggésről olvashatunk.
Tovább