esztétikai fogpótlás porcelán héj
Hírek
2022-04-28

Az esztétikai fogpótlás hosszú távú megoldást jelent

Az esztétikai fogpótlások lehetővé teszik, hogy minden egyes sztereotípiánk megdőljön, amit valaha felállítottunk a fogpótlásokkal kapcsolatban. Hiszen olyan esetekben is segíthetnek, amikor egyetlen letört, vagy éppen „csak” zománchibás fog problémájával küzdünk, megmentve ezzel a szóban forgó fogunkat.
Tovább
altatásos fogászat
Altatásos fogászat blog
2022-02-22

Az altatásos fogászat menete, és ami mögötte van

Több esetben lehet indokolt az altatást választani egy-egy fogászati beavatkozás előtt. Azonban sokan nem ismerik még mindig ezt a lehetőséget, de azok is keveset tudnak róla, akik már hallották, hogy a fogászaton is van lehetőség az altatást választani. A Perfect Smile Fogászati Klinika vezető fogszakorvosától, Dr.Balsai Tamástól kapott információk alapján most egy kicsit mélyebbre tekintünk ebben a témában.
Tovább
segíteni jó
Hírek
2021-12-16

Segíteni jó!

A Perfect Smile Fogászati Klinika idén is beállt azoknak a sorába, akik nem tudnak elmenni az ünnepek mellett valamilyen jótékonysági felajánlás nélkül. Idén egy kicsit másképpen is próbáltunk segíteni.  A Csalogány Intézetnek több mint 200 lakója van, elsősorban középsúlyos értelmi fogyatékossággal élők , de nem ritka az egyéb társuló fogyatékosság sem.  Ők is, mint minden gyermek már nagyon várják a…
Tovább
digitális fogászati lenyomatvétel
Hírek
2021-12-09

Fogászati lenyomatvétel másképp

Kényelem, gyorsaság, egyszerűség és precízió. Talán ezek azok a jelzők, melyek a leginkább kiemelendők a digitális lenyomatvételi szkenner tekintetében. Persze ez korántsem az összes jó tulajdonsága ennek az újításnak, az azonban egyértelmű, hogy a fogorvosok és a páciensek szemszögéből is hatalmas segítséget jelent. A Perfect Smile Fogászat ráadásul már három ilyen eszközzel is rendelkezik, így még gördülékenyebben zajlanak a kezelések.
Tovább
munkatársak covid 2021 november
Hírek
2021-11-25

Biztonság és fokozott védelem a Perfect Smile fogászaton

A koronavírus járvány kezdete óta már rengeteg változással kellett szembenéznie mindenkinek. Egy azonban beton biztossá vált, muszáj a lehető legjobban odafigyelni minden apró részletre – még a közéletben is -, amennyiben a védekezésről és a higiéniáról beszélünk.
Tovább
fogászati implantátum Dr. Balsai Tamás
Fog implantátum blog
2021-10-20

Fogászati implantátum – 5 gyakori kérdés

Többször fejtegettük már, hogy milyen kérdések merülhetnek fel valakiben, aki épp döntés előtt áll: a fogászati implantátumot válassza-e vagy sem. Amennyiben nincs olyan egészségügyi vagy egyéb akadály, mely gátat szabna a lehetőségnek, akkor az implantátum a legjobb döntéseink egyike lehet. De még mindig akadnak bennünk kérdések, ami teljesen természetes. Nézzünk most újra párat!
Tovább