Nő a szájüreg fontossága miatt egy táblát tart
Hírek
2023-01-30

„Testünk kapuja a szájüreg”

Nem csak a szép fogakért érdemes odafigyelni szájüregünk egészségére! Az emésztésünket többféleképpen is befolyásolhatják szokásaink, életmódunk, és ezen belül maga a szájüreg állapota is. A legelső megközelítésben a szájüreg és a fogak egészsége nagyon lényeges. Mivel az emésztés a szájüregben kezdődik.
Tovább
Altatásos fogászat blog
2022-12-08

Hatalmas segítség egy fiatal lánynak

Megkezdődött az év legszebb időszaka, és talán ilyenkor járja át szívünket leginkább az érzés, hogy mennyire jó adni. Bár a Perfect Smile Fogászati Klinika már eddig is többször bizonyította, mennyire nagylelkű - főként, ha sérült gyermekekről, vagy fiatalokról van szó - most újra karácsonyi angyalként könnyítette meg egy ifjú lány életét.
Tovább
Lili fogfájás története
Altatásos fogászat blog
2022-12-05

Karácsonyi mese – Igaz történet!

Lili és a Fogfájás - A történetet az anyukája küldte el nekünk, amit most változtatás nélkül teszünk közzé! Hamarosan beszámolunk Lili kezeléséről és a beavatkozást végző Perfect Smile angyalokról...
Tovább
bonyolult foghúzás
Altatásos fogászat blog
2022-11-07

Mikortól beszélhetünk bonyolult foghúzásról?

A mai fogászati technológiáknak és a folyamatosan fejlődő szakmai háttérnek köszönhetően minden esetben a fog megmentése az elsődleges cél. Mégis vannak olyan helyzetek, amikor muszáj az adott fogat vagy fogakat kihúzni. Ettől a beavatkozástól azonban a legtöbben még mindig rettegnek. Főként, ha komplikáltabb esetről van szó.
Tovább
dr. Balsai Tamás
Hírek
2022-10-20

Szájmegmentő program

Általános tendencia, hogy 40-45 éves kor felett bármennyire is vigyázunk fogainkra, sok esetben mégis romlásnak indul az állapotuk, még folyamatos kontroll mellett is. Ez a probléma tehát rendkívül sokakat érint. A szájmegmentő program célja, hogy megálljt parancsoljon ennek a kellemetlen folyamatnak, és visszaállítsa a száj flóráját normális állapotába.
Tovább
dr balsai tamás podcast
Hírek
2022-10-12

Út az egészséges szájüreg felé

A Perfect Smile Fogászati Klinika podcast adásain keresztül kicsit mélyebbre tekinthetünk abban, hogy a fogászati problémák kezelésére nem csupán helyi megoldásokat kell keresnünk. A klinika életében a 30 év az hosszú idő! Ezalatt több száz, vagy több ezer embert követek végig, és dr. Balsai Tamás jól látja az elmúlt időszakban a szájüregében történő változásokat.
Tovább