Apa tanítja fiát a helyes fogmosásra
Gyermekfogászat blog
2023-05-23

Gyerekek és a fogmosás

Talán az alcím még helyesebb lenne, ha így tennénk fel a kérdést: hogyan tanítsuk meg gyermekünket és magunkat is helyesen fogat mosni? Akármennyire mindennapi rutinnak számít – jobb esetben – a fogmosás, bizony sokan csak felületesen esnek túl rajta. Dr. Balsai Tamás a korábban már többször említett webinárium során erre is kitért.
Tovább
vitaminok fogászat területén
Hírek
2023-05-02

Prevenció a fogak egészséges állapotáért

Mostani témánk mely igencsak érdekfeszítő, a vitaminok szerepéről szól majd. Méghozzá abban, hogyan alkalmazhatjuk a megfelelő vitaminokat ahhoz, hogy a fogászati problémák akár idősebb korban is elkerüljenek minket.
Tovább
dr. Balsai Tamás fogorvos
Hírek
2023-04-13

A szájüreg, mint komplex egész

Ahogy egy korábbi cikkünkben már beharangoztuk, egy olyan izgalmas és több témát felölelő webinárium részleteivel foglalkozunk továbbra is, melyben dr. Balsai Tamás fogorvos válaszolt olyan kérdésekre, melyek mindenkit érintenek. Mostani írásunkban arról lesz szó, hogy miért is érdemes a fogászati problémák felé is holisztikus megközelítéssel fordulni.
Tovább
dr. Borsos Gabriella a láthatatlan fogszabályozást mutatja be
Hírek
2023-02-24

Láthatatlan segítség fogainknak

A láthatatlan fogszabályozás nem újkeletű dolog - külföldön már 20 éve, itthon csak 4-5 éve hódít - ám folyamatos fejlődésével egyre közkedveltebbé válik a páciensek körében. Az Invisalign fogszabályozó előnyeiről, jellemzőiről, valamint saját munkájáról beszélgettünk dr. Borsos Gabriellával, aki már közel egy éve tagja a Perfect Smile Fogászati Klinika nagyszerű csapatának.
Tovább
Nő a szájüreg fontossága miatt egy táblát tart
Hírek
2023-01-30

„Testünk kapuja a szájüreg”

Nem csak a szép fogakért érdemes odafigyelni szájüregünk egészségére! Az emésztésünket többféleképpen is befolyásolhatják szokásaink, életmódunk, és ezen belül maga a szájüreg állapota is. A legelső megközelítésben a szájüreg és a fogak egészsége nagyon lényeges. Mivel az emésztés a szájüregben kezdődik.
Tovább
blank
Altatásos fogászat blog
2022-12-08

Hatalmas segítség egy fiatal lánynak

Megkezdődött az év legszebb időszaka, és talán ilyenkor járja át szívünket leginkább az érzés, hogy mennyire jó adni. Bár a Perfect Smile Fogászati Klinika már eddig is többször bizonyította, mennyire nagylelkű - főként, ha sérült gyermekekről, vagy fiatalokról van szó - most újra karácsonyi angyalként könnyítette meg egy ifjú lány életét.
Tovább