Széchenyi pályázat
Hírek
2020-09-14

Innováció és bővítés egy megnyert pályázat segítségével

A Perfect Smile Fogászati Klinikának eddig is az volt a fő motivációja, hogy pácienseinek minél korszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és mindemellett emberközpontúbb kezeléseket biztosítson. A Klinika éppen ezért pályázott egy olyan támogatásra, melynek segítségével még jobban bővülhet és megújulhat a szolgáltatások terén.
Tovább
perfect-smile-covid-19
Hírek
2020-07-24

Jól megérdemelt pihenés

A Perfect Smile Fogászati Klinika 2020. augusztus 17. és 23. között zárva tartja kapuit, hogy dolgozói egy kicsit kifújhassák magukat. Az elmúlt időszak nem volt könnyű senki számára sem, és nyugodtan kijelenthető, hogy a Klinika minden foglalkoztatottja teljesen odatette magát, hogy a munka ugyanolyan gördülékenyen indulhasson meg és folyhasson, mint eddig. Így egyértelmű, hogy ez a pihenés jól megérdemelt mindannyiuk…
Tovább
egészséges fogak
Hírek
2020-06-08

Fogaink problémái újra előtérben

Egy igencsak nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian, melyet ki így, ki úgy élt meg. Persze, nem lehet azt mondani, hogy az élet ugyanolyan intenzitással és teljesen változatlanul zajlik tovább, mint a Covid-19 vírus hazánkba érkezése előtt. De vannak dolgok, melyek végre újra részei lehetnek életünknek.
Tovább
perfect smile fogászati klinika
Hírek
2020-03-14

Perfect Smile Vírus protokoll – A zavartalan fogászati rendelés!

Idővel mindenki szembesülhet az érzéssel, amikor hirtelen, mintha villám csapna fogai közé. A fogfájás sajnos bármelyik pillanatban ránk törhet úgy, hogy egyáltalán nem számítottunk rá. Sokan ilyenkor természetesen egyből fájdalomcsillapítóért nyúlnak, de nem szabad elfelejteni, hogy ezzel egy időben a telefonért is kellene. Méghozzá azért, hogy időpontot egyeztessünk fogorvosunkkal.
Tovább
fogászati altatás jótékonyság
Hírek
2020-01-07

Gondoskodó jótékonyság – egy nem mindennapi út veszi kezdetét

A karácsony előtti hetek, a hosszú adventi esték és rövid borongós nappalok a legtöbbünket mélyebb gondolatokra, az évünkkel és a helyzetünkkel való számadásra késztettek. Így, kicsit lelassulva és befelé fordulva jobban meglátjuk, mi mindennel halmozott el az élet. És ezzel együtt azt is, hogy milyen sokan szenvednek szükséget. Nem véletlen, hogy az adakozás vágya ilyenkor a legtöbbünkben felébred: sokan cipősdobozokba…
Tovább
dentart london
Hírek
2019-05-27

Magyar szakértelem Londonban is

A Perfect Smile Fogászati Klinika nem csupán széleskörű és sok esetben speciális fogászati szolgáltatásai révén, hanem szakértelemben és precizitásban kiemelkedő munkatársai miatt is élvezheti az egyre növekvő páciens körének bizalmát. Ugyanezzel a szakértelemmel azonban már Londonban is találkozhatunk, hála egy 14 évvel ezelőtt útjára indult elképzelésnek, melyet aztán a megvalósítás is követett.
Tovább