MUNKATÁRSAINK

fogászat dr Balsai Tamás

Dr. Balsai Tamás

igazgató, fogszakorvos, implantológus

Implantológus szakorvosunk, orvos igazgatónk, aki megálmodta és megvalósította a mi kis csapatunkat.

zsuzsi

Szabó Zsuzsanna

praxis-irodavezető

Irodavezetőnk, koordinálja, irányítja csapatunkat, biztosítja a zavartalan működést, aki nélkül már elvesztünk volna a papírrengetegben. Megoldást talál minden problémára, számára nincs lehetetlen feladat. Kivívta munkatársai tiszteletét, mert dicséri és támogatja őket minden helyzetben. Igazi Vezető.

FOGORVOSOK

Dr. Hulik Emese

Dr. Hulik Emese

paradontológus szakorvos

Parodontológus szakorvosunk, kinek szívügye, hogy páciensei teljes mértékben megismerjék és elsajátítsák a fogak egészségének, megtartásának módját, valamint, hogy a lehető legkevesebb „láthatatlan” fogászati problémával kelljen szembenézniük.

Dr. Kovács Zsófia

Dr. Kovács Zsófia

fogszakorvos

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosunk, kinek figyelmessége, kedvessége, precizitása mindig megnyugtatóan hat pácienseinkre. Ez a precizitás és empátia pedig kiemelten fontos, ha egy olyan orvosról beszélünk, aki az egyik legjobb a szakterületén, a mikroszkópos gyökérkezelésben!

Dr. Canga Uránia

Dr. Canga Uránia

fogszabályozó szakorvos

Fogszabályzó szakorvosunk, aki szaktudásának és gyakorlatának köszönhetően a tökéletes mosolytervezés egyik varázslója. Kezei között garantált, hogy mindenkinek magabiztos, boldog és felszabadult lesz a mosolya.

Dr. Csernák Ádám

Dr. Csernák Ádám

fogorvos

Fogászatunk rezidens orvosa, aki már most nagy odaadással és elkötelezettséggel végzi munkáját. Amikor pedig akad szabadideje, akkor azt kosárlabdázással és síeléssel tölti.

Dr. Kachelmann Sára

Dr. Kachelmann Sára

szájsebész

Néhány évtizede a legtöbbekben a szájsebész szó leginkább félelmet váltott ki, nem sokan asszociáltak volna egy kedves, mosolygós szakemberre, aki fájdalommentes eljárások segítségével segít hiányzó fogaik pótlásában. Mára viszont a korszerű technikai módszerek bevezetése révén - mint az implantálás, csontpótlás - a szájsebész a fogászati csapat alap-tagjává vált; tudása segít abban, hogy minél többen visszaszerezhessék a tökéletes rágás élményét.

Dr Meszarics Réka

Dr Meszarics Réka

orvos rezidens

Fogászatunk rezidens orvosa nagy lelkesedéssel veti bele magát a szakma elsajátításába. Kedvessége mindig bátorítja a pácienseket.

ASSZISZTENSEK

Szoták Marietta

Szoták Marietta

fogászati asszisztens

19 éve csapatunk fontos és stabil tagja, akinek szaktudása, tapasztalatai egyszerűen pótolhatatlanok. Az egyik motorja fogászatunknak, akire mindig számíthatunk. Csak egy terület van, amiben nem ismer kegyelmet és az a foci, ugyanis lelkes Barca drukker!

Schieder Szandra

Schieder Szandra

fogászati asszisztens

A mikroszkópos gyökértömések kiemelten összetett munkát és kooperációt igényelnek, és fogászatunkon, ennek a területnek a legjobb asszisztense. Hobbija az olvasás és a motorozás.

Szvett Fanni

Szvett Fanni

fogászati asszisztens

Egyik fontos asszisztensünk, akinek mindíg az orvos munkájának megkönnyítése, segítése, a legfontosabb szempont, hogy maximálisan koncentrálva végezzék a beavatkozásokat. Szakmai gyakorlatait nálunk szerezte, ennek köszönhetően szaktudása alapos, precíz.

Kékesi Gabriella

Kékesi Gabriella

fogászati asszisztens

Wáhr Hegede Judit

Wáhr Hegede Judit

fogászati asszisztens

Parodontológusunk asszisztense, aki nagy szerepet játszik abban, hogy a kezeléseket gyorsan, precízen és flottul lehessen végezni.

Nedeczky Judit

Nedeczky Judit

fogászati asszisztens

Oláh Nikolett

Oláh Nikolett

fogászati asszisztens

RECEPCIÓ

Kasza Margó

Kasza Margó

Recepció vezető

Tóth Zénó

Tóth Zénó

Recepciós