fogászati kezelések
Hírek
2019-11-11

Fogászati kezelések – Ne féljünk kérdezni!

Nagyon sok olyan szituáció van az életünkben, amikor egyszerűen át kell engednünk az irányítást, és meg kell bíznunk a másik félben. Ilyen akkor fordul elő, ha valamihez mi nem értünk, mégis minket érint és meg kell oldani. Így van ez az egészségügyi beavatkozások tekintetében is például, amikor saját bőrünket visszük a vásárra, és bizony hinnünk kell az orvosunkban. Ez azonban…
Tovább
titániumból készült implantátumok
Fog implantátum blog
2019-09-12

A mai implantátumokkal egy teljesen új korszak kezdődött

Ma már tudjuk, hogy a fogászati implantátum rangos helyen áll a fogászati pótlások lehetőségei között. Hiszen rendkívül sikeres, minden tekintetben. A legesztétikusabb és legtartósabb megoldás, ráadásul olyan helyzetben is segítségünkre lehet, amikor más már nem jöhetne szóba anélkül, hogy esteleg egy teljesen ép fogat zargatni kellene hozzá.
Tovább
étkezés fog implantálás
Fog implantátum blog
2019-08-29

Étkezés fog implantálás előtt és után

Nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy közvetlenül a kezelés előtt és után milyen ételeket és italokat ajánlott fogyasztani, mit kell elkerülni és mire figyeljünk oda a későbbiek folyamán is.
Tovább
implantátum élettertama dohányzás
Fog implantátum blog
2019-07-26

Az implantátum élettartama tőlünk is függ

Nagyon sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a fogászati implantátum mennyi helyzetben jelenthet tökéletes segítséget, amikor fogaink pótlásra szorulnak. Természetesen, mielőtt a kezelés mellett döntenénk, fontos beszélni arról, mennyire lehet majd tartós ez a megoldás. Hiszen maga az eljárás nem tartozik a legolcsóbb technológiák közé. Mégis kijelenthető, hogy megéri, hiszen rengeteg előnye van, és bizony a hosszú élettartam is köztük szerepel.
Tovább
fogászati implantálás
Fog implantátum blog
2019-07-03

Fogászati implantálás – Kérdések és válaszok

Már nagyon sokszor hangoztattuk, hogy a fogászati implantálás – természetesen, amennyiben semmilyen akadálya nincs az eljárásnak – a lehető legjobb, legstabilabb és legtartósabb megoldás, ha fogpótlásra szorulunk. Rengeteg tévhitről rántottuk már le a leplet, mégis több, mint valószínű, hogy még mindig sok kérdés kavarog a páciensekben. Most összeszedtük a leggyakoribbakat.
Tovább
fogpótlások
Fog implantátum blog
2019-06-11

Fogpótlások implantátummal

Előző cikkeinkben azzal foglalkoztunk, hogy mi előzi meg az implantálást, és azt is megnéztük közelebbről, pontosan hogyan is zajlik ez az eljárás. Közben mindig említést tettünk arról is, hogy a legvégén olyan fogpótlás kerül fel, melyet a konzultáció során már előre megbeszéltünk fogorvosunkkal. De pontosan milyen fogpótlásokról is lehet szó?
Tovább