szájhigiénia
Hírek
2020-07-20

A szájhigiénia fontossága

A rendszeres fogmosás sajnos nem egyenlő a megfelelő szájhigiénia fenntartásával. Sokan azt hiszik, ha esténként fogkefét ragadnak, az bőven elég, de ez korántsem így van. Ráadásul vannak olyan területek, melyeket egyáltalán nem érünk el a fogkefénkkel. Mit tegyünk, ha már elszíneződtek a fogaink, vagy kialakult a fogkő?
Tovább
fogfehérítés veszélyei
Hírek
2019-09-18

Tévhitek a fogfehérítéssel kapcsolatban

Amikor nem merünk mosolyogni, mert nem akarjuk, hogy lássák szürkés, esetenként sárgás fogainkat, akkor rengeteg gát keletkezik bennünk. A megoldás erre a problémára a fogfehérítés, melyet még mindig számos tévhit leng körbe. Ezeknek köszönhetően pedig elég sokan vannak, akik nem mernek rálépni a számukra egyébként tökéletes segítség felé vezető útra. De nézzük is meg a három leggyakoribb tévhitet.
Tovább
szép mosoly
Hírek
2019-06-18

A szép mosoly öltöztet

Itt van a nyár, a legtöbb esemény időszaka. Persze, az év más hónapjaiban is vannak jeles alkalmak, de azért a legtöbb összejövetelt szeretik nyárra szervezni. A forró hónapok nem csak a nyaralás, hanem a véget nem érő esküvők, keresztelők és persze fesztiválok, koncertek zajától kivételesek. A szép és megnyerő megjelenés azonban nem csupán a ruhánkon múlik… Fontos szerepet kap a…
Tovább
perfect smile fogászati klinika
Hírek
2019-01-22

Perfect Smile fogászati klinika – A név kötelez

A Perfect Smile Fogászati Klinika nevében viseli azt a kitűzött célt, melyet minden egyes páciens esetében el szeretne érni. A tökéletes mosoly nem csupán a remélt végeredmény. Ez egy olyan akadályokkal teli út végét jelenti, melyet csak kimagasló szakértelemmel, precizitással, modern felszereléssel és emberközpontú szemlélettel lehetséges végigjárni.
Tovább
újév
Hírek
2019-01-02

Újévi “takarítás”

Nagyon sokszor esünk bele abba a hibába, hogy az év vége felé már mindent csak halogatunk. “Majd jövőre!”, “Majd januárban!” Hangzik el rengetegszer a szánkból. Ami még ennél is nagyobb gond, hogy aztán eljön az újév, mi pedig továbbra sem lépünk előre. Az egyik leggyakoribb ilyen halasztás sajnos pont az egészségünkkel kapcsolatos: a fogorvos felkeresése.
Tovább
ajándék
Hírek
2018-12-10

Ünnepi hangulatban

Itt van újra a finomabbnál finomabb édességek, és a fűszeres illatú forralt borok igazi szezonja. Az ünnepre várva nem csak a bendőnket, hanem hangulatunkat is megtöltik ezek az igazán fenséges finomságok. De nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ezek bizony elég ártalmasak fogainkat tekintve.
Tovább