Magyar szakértelem Londonban is

By 2019-05-27Hírek

A Perfect Smile Fogászati Klinika nem csupán széleskörű és sok esetben speciális fogászati szolgáltatásai révén, hanem szakértelemben és precizitásban kiemelkedő munkatársai miatt is élvezheti az egyre növekvő páciens körének bizalmát. Ugyanezzel a szakértelemmel azonban már Londonban is találkozhatunk, hála egy 14 évvel ezelőtt útjára indult elképzelésnek, melyet aztán a megvalósítás is követett.

A fogászati turizmus mára már sokak által ismert kifejezés. 2005-ben azonban az elsők között tört fel ezzel az ötlettel Galambos Andrea, aki szerint mindig a jó időzítés a legfontosabb. Andrea a hazai orvoskeresés sűrűjében ismerkedett meg dr. Balsai Tamással, akivel aztán közös szálon kezdtek tovább haladni.

Egy olyan úton, mely az emberek javát szolgálja. Egy olyan úton, mely minőségi ellátást kínál, miközben többszáz fogászati problémára nyújt megoldást. Mindezt a turizmus köré fonva. Eszerint a Perfect Smile Klinika hamarosan angol pácienseket is fogadott, majd a fordítottjára is sor került.

A magyar orvosok több, mint tíz éven keresztül jártak ki Angliába, hogy az ottani páciensekkel átbeszélhessék a kezelést, melyre aztán Budapesten került sor. De akár utókezelésekre is jártak ki, mely lehet, hogy elsőre bonyolultan hangzik, mégis az egész procedúra nagyon gördülékenyen ment. Olyannyira, hogy 2016-ban megnyitotta kapuit a több ezer sikeres fogászati kezelést követően, és a rengeteg elégedett páciens örömére a londoni Dentart LTD.

dentart london

Ide azóta is kijárnak a Perfect Smile orvosai, hogy a kinti rendelőben is kamatoztathassák tudásukat és hozzáértésüket. Itt ugyanolyan professzionális és speciális kezeléseket kaphatnak a betegek, mint itthon, ráadásul az átlag londoni fogászati árakhoz képest lényegesen kedvezőbb áron. Nem is kell mondani, hogy a kialakult vendégkör és az újabb páciensek is rendkívül hálásak és elégedettek mind a kinti klinikával, mind pedig az itthoni lehetőségekkel, mely egyben turizmust is jelent számukra.

Ugyanis ma már eldönthetik a páciensek, hogy inkább szeretnének megtenni egy „fogászati kirándulást”, vagy elvégeztetik a beavatkozást otthon. Bármelyiket is válasszák, biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban lesz részük. Akár Budapesten, akár Londonban látogatja fel valaki a Klinikákat, szakértő, minőségi és megbízható segítséggel fog találkozni. Mindezt alátámasztják az eddigi páciensek ajánlásai és visszajelzései, köztük a rengeteg egészséges és szép mosoly is.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció (Budapest)

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271