Fogaink problémái újra előtérben

By 2020-06-08Hírek

Egy igencsak nehéz időszakon vagyunk túl mindannyian, melyet ki így, ki úgy élt meg. Persze, nem lehet azt mondani, hogy az élet ugyanolyan intenzitással és teljesen változatlanul zajlik tovább, mint a Covid-19 vírus hazánkba érkezése előtt. De vannak dolgok, melyek végre újra részei lehetnek életünknek.

Többek között ilyen részlet a fogászati ellátás, melyet egy időre sajnos mellőznünk kellett. A súlyos, azonnali beavatkozást igénylő esetek kivételével senkinek nem adódott lehetősége arra, hogy bármilyen kisebb vagy nagyobb problémára megoldást kérhessen a fogorvosától. Ez nyilván nem volt egyszerű sokaknak, hiszen gondoljunk csak bele, egy gyenge nyilallás is milyen kellemetlen érzéseket kelt, nemhogy egy lyukas fog, vagy egy érzékeny, vérző fogíny, és persze még sorolhatnánk.

Míg egyeseknek „csupán” a hidegre vagy a melegre jött hirtelen, éles fájdalom elviselését kellett eltűrni, addig mások akár nagyobb fájdalmakkal is kénytelenek voltak most megbirkózni. De ennek szerencsére már vége, és újra előtérbe helyezhettük a fogainkkal kapcsolatos gondokat. Akár egy tömésről, akár a fogkő eltávolításával együtt járó pozitívumokról van szó, nem beszélve a komolyabb beavatkozásokról, ma már mindenki felkeresheti fogorvosát a segítségért.

perfect-smile-covid-19

Első munkanap a kijárási korlátozás feloldása után

A Perfect Smile Fogászati Klinika május 11-én kezdte meg újra a működését, természetesen minden higiéniai és kormányzati előírásnak megfelelően. Ahhoz, hogy páciensként ülhessünk a fogorvosi székbe, csak annyi szükséges, hogy előzetesen telefonon kérünk erre időpontot. Nyilvánvaló, hogy amennyire a fogászatnak, úgy a pácienseknek is be kell tartani az előírt szabályokat, miszerint például a maszk viselése, vagy a 2 méteres távolság tartása elhagyhatatlan a rendelőbe érkezve – amit lehetőség szerint kísérő nélkül tegyünk.

De mik ezek a szabályok ahhoz képest, hogy végre bármilyen fogászati problémánk van, hamar kaphatunk szakértő és megfelelő segítséget? Nem kell tűrni tovább semmilyen fájdalmat, nem kell feleslegesen fájdalomcsillapítók után nyúlni, hanem a számunkra legmegfelelőbb eljárás keretein belül búcsút inthetünk a gondunknak. Ugyancsak nincs már helye a halogatásnak sem, hiszen azzal inkább csak rontunk fogaink állapotának súlyosságán.

Ezt lehet rossz hírként fogják fel mindazok, akik rettegnek a fogorvostól, de utólag természetesen mindenki rájön, hogy a gyors lépés a legjobb lépés is egyben. A Perfect Smile Klinika továbbra is széleskörű repertoárral veszi fel a harcot a fogak egészségéért és esztétikus szépségéért. Többek között az altatásos fogászat lehetősége is fellelhető a klinikán, mely az imént említett szorongó páciensek számára nyújthat mérhetetlen segítséget.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271