Innováció és bővítés egy megnyert pályázat segítségével

By 2020-09-14Hírek

A Perfect Smile Fogászati Klinikának eddig is az volt a fő motivációja, hogy pácienseinek minél korszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és mindemellett emberközpontúbb kezeléseket biztosítson. A Klinika éppen ezért pályázott egy olyan támogatásra, melynek segítségével még jobban bővülhet és megújulhat a szolgáltatások terén.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató 2020.05.14-én hirdette meg a szóban forgó pályázatot. „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezés egyértelműen utal a Klinika szempontjából oly fontos bővítésre, mely modern és a szolgáltatási palettát szélesítő gépek beszerzésével valósul majd meg.

Hogy milyen gépekről van szó, azt később még részletesebben is kifejtjük, de maga a benyújtott és elnyert pályázat ennél sokkal többről is szól. Ennek értelmében ugyanis a Klinika kötelezettséget vállal arra, hogy 2022 decemberéig nem fog elküldeni egyetlen kollégát sem, tehát a foglalkoztatottak létszáma nem fog változni negatív irányban. Sőt, akár új munkahelyek teremtése is megvalósulhat közben, hiszen a gépek beszerzése miatt bővülés és növekedés várható nem csak a szolgáltatások, hanem a páciensek számában is.

Széchenyi pályázat

A közelmúltban és a jelenlegi helyzetben, melyet az új koronavírus feltűnésének köszönhetünk, hatalmas jelentősége volt annak, hogy dr. Balsai Tamás képes volt megtartani a kollégákat, és a jövőre nézve is biztonságot jelent számukra, hogy a Klinika versenyképessége megkérdőjelezhetetlenül erősödik. Természetesen a projekt megvalósulása emellett a tevékenységi kört is bővíti és a munkahely korszerűsítését eredményezi.

De nézzük is meg akkor, hogy pontosan milyen gépekről van szó, melyek lehetővé teszik a fent említett pozitívumok megvalósulását mind a Klinika, mind a páciensek életében, a már megnyert pályázat segítségével. A 4 db eszköz a következő: fogcsont daráló, mikroszkópos gyökérkezelő, digitális szkenner és autókláv. Természetesen legtöbbünknek ezek az elnevezések kevésbé mondanak sokat, így következő cikkünkben elsőként a fogcsont darálót fogjuk majd egy kicsit jobban bemutatni.

Addig is szeretné felhívni a Klinika a figyelmet arra, hogy továbbra is kiemelkedően fontos, hogy mindannyian betartsuk a kötelező előírásokat. Az itt megteremtett higiéniai feltételek mellett az is elengedhetetlen, hogy a páciensek részéről is maximális együttműködés valósuljon meg, így a vírushelyzetre tekintettel kísérő nélkül érkezzünk a rendelőbe.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271