Gondoskodó jótékonyság – egy nem mindennapi út veszi kezdetét

By 2020-01-07Hírek

A karácsony előtti hetek, a hosszú adventi esték és rövid borongós nappalok a legtöbbünket mélyebb gondolatokra, az évünkkel és a helyzetünkkel való számadásra késztettek. Így, kicsit lelassulva és befelé fordulva jobban meglátjuk, mi mindennel halmozott el az élet. És ezzel együtt azt is, hogy milyen sokan szenvednek szükséget. Nem véletlen, hogy az adakozás vágya ilyenkor a legtöbbünkben felébred: sokan cipősdobozokba gyűjtik a meglepetéseket, mások szendvicset készítenek az utcán élőknek, vagy sálakat kötnek a menhelyek kutyáinak.

Rengeteg kérés, megkeresés érkezik ilyenkor a cégekhez is különböző alapítványoktól és szervezetektől. Nem könnyű feladat ezek közül kiválasztani, hogy melyiket és hogyan érdemes a leginkább támogatni. Mi, a Perfect Smile fogászat csapata azt szeretnénk, ha adományunk közvetlen módon valós és értékes változást hozna azok életében, akiknek a segítségünket nyújtjuk. Ezen felül – egy kicsit önző módon – arra is vágyunk, hogy láthassuk a megajándékozottak örömét.

Őszintén bevalljuk, kötögetésben nem vagyunk túl jók és a szendvicskészítés sem az erősségünk. Viszont csapatunk minden tagja kiváló fogászati szakember, ezért úgy döntöttünk, hogy a szakmánknál maradva jótékonykodunk: értelmi sérült, otthonban élő gyermekek számára biztosítunk ezentúl ingyenes fogászati kezelést, pontosan olyan gondossággal és magas színvonalon, ahogy azt minden betegünk megtapasztalhatja. A fogazat állapotának karbantartására, a fogászati problémák kezelésére mindenkinek szüksége van, de sajnos vannak olyan körülmények és élethelyzetek, amikor ez a háttérbe szorul. Míg egyesek számára természetes, hogy a fogaik rendbetételére sort keríthetnek, addig másoknak ez elképzelhetetlen. Mi ezen mindenképpen változtatni és segíteni szeretnénk.

fogászati altatás jótékonyság

Mivel főként sérült gyermekekről van szó, így a kezelés leggyakrabban kizárólag altatásban történhet. Ez természetesen nem okoz problémát, hiszen kiváló aneszteziológus csapatunk biztosítja ehhez a biztonságos és kényelmes körülményeket. A Perfect Smile Fogászati Klinika szakemberei pedig minden tudásukkal és jártasságukkal azon lesznek, hogy segítsenek. A célunk, hogy ezeknek a nehéz sorsú, gyakran szülők nélkül felnövő, beteg gyerekeknek ne kelljen gyakori fogfájással, majd a fogaik elvesztésével is megküzdeniük, hanem fogászati szempontból a lehető legegészségesebb életet élhessék.

A jövőben rendszeresen tudósítunk majd az eseményekről, hiszen jó érzés lesz megosztani Önökkel is a gyerekek örömét és mosolyát.