A szép mosoly öltöztet

By 2019-06-18Hírek

Itt van a nyár, a legtöbb esemény időszaka. Persze, az év más hónapjaiban is vannak jeles alkalmak, de azért a legtöbb összejövetelt szeretik nyárra szervezni. A forró hónapok nem csak a nyaralás, hanem a véget nem érő esküvők, keresztelők és persze fesztiválok, koncertek zajától kivételesek. A szép és megnyerő megjelenés azonban nem csupán a ruhánkon múlik… Fontos szerepet kap a mosolyunk is!

Gondoljunk csak bele: tökéletes smink, előre elgondolt ruhakompozíció, vagy szépen megkötött nyakkendő, gyönyörű frizura, de valami mégis hibádzik. Ha nem merünk önfeledten mosolyogni, ha takargatjuk nevetésünket a fényképezőgépek össztüzében, akkor sajnos az rányomhatja egész hangulatunkra a bélyegét. Ráadásul egész megjelenésünket kockáztatjuk azzal, ha hiányos, vagy szürke fogsorral húzzuk néha mégis mosolyra a szánkat.

Pedig higgyük el, a szép mosoly öltöztet! Sokkal többet jelent, mint egy vadiúj ruha, vagy egy csillogó cipő. Az egészséges fogsor magabiztosságot és szépséget tükröz, emellett lehengerlő, vonzó és megkapó mosolyt eredményez. De mit tegyünk, hogy ezt elérhessük?

szép mosoly

Először is, járjunk rendszeresen fogászati szűrővizsgálatra, ahol idejében kiderülhet, ha valami baj van, még azelőtt, hogy kellemetlen tüneteket észlelnénk. Emellett kiemelten fontos a megfelelő szájhigiénia betartása, a helyes fogmosás és természetesen nem árt, ha kerüljük a fogakat rendkívüli módon károsító ételek és italok fogyasztását. Persze ezt mind betartani elég nehéz, és még ezek mellett is előfordulhat, hogy egyszer-egyszer gond üti fel a fejét a szánkban. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, ha minél előbb segítséghez fordulunk, és orvosoljuk a problémát.

De az általános, jó állapotú fogakat is tehetjük még szebbé, illetve a nagyobb bajok elkerülésének érdekében is választhatunk olyan megoldásokat, mint a fogkő eltávolítás, valamint a fogfehérítés. Ezek az eljárások hihetetlen és gyors eredményességgel ajándékozzák meg fogsorunkat, és persze minket is. Segítségükkel gyönyörű, vakítóan fehér és egészséges mosolyunk lehet, ami kivételes varázslattal vértezi fel egész megjelenésünket. Hiszen nem is kérdés, a szép mosoly valóban öltöztet!

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271