Ünnepi hangulatban

By 2018-12-10Hírek

Itt van újra a finomabbnál finomabb édességek, és a fűszeres illatú forralt borok igazi szezonja. Az ünnepre várva nem csak a bendőnket, hanem hangulatunkat is megtöltik ezek az igazán fenséges finomságok. De nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ezek bizony elég ártalmasak fogainkat tekintve.

A cukor az egyik legnagyobb ellensége a fogaknak, ezt már gyermekkorban megtanuljuk. Mégis, ki tudna ellenállni – ha nem muszáj – egy-egy szelet bejglinek, vagy pár szem szaloncukornak. Nem beszélve az illatorgiát is magával hozó forralt borokról, melyek tipikusan nagy szerepet tölthetnek be a fogak elszíneződésében. Persze csak akkor, ha nem teszünk ez ellen.

A helyes szájápolás, a gondos fogmosás ilyenkor is elejét tudja venni a bajoknak. Azonban, ha már fennáll valamilyen probléma – legyen az a fog színének elváltozása, vagy a fog szuvasodása -, akkor bizony gyorsulhatnak ezek a folyamatok. Elég, ha csak kicsit nem figyelünk oda. Akkor tesszük a legjobban, ha ilyen esetekben inkább minél hamarabb felkeresünk fogászati segítséget. Hosszútávon csak így garantálhatjuk fogaink tartós egészségét.

A másik oldalról megközelítve, mikor lenne jobb alkalom az ajándékozásra, ha nem most? És mi lehetne jobb ajándék, mint valami, amivel az egészséget helyezzük előtérbe? A fogászati kezelések tekintetében ráadásul nagyon sokszor kell egy löket, hogy elinduljunk. Hiszen a fogorvostól valahogy a legtöbben tartanak. A kezeléseket szinte mindenki addig tologatja, amíg már nem túl nagy a baj, vagy a fájdalom. Holott pontosan ezzel tesszük a legrosszabbat.

ünnep

Közeli hozzátartozónk számára tökéletes ajándék lehet egy tökéletes mosoly. Legyen szó akár csak kisebb beavatkozásokról – például fehérítésről, vagy fogkő leszedésről -, a gyönyörű mosoly tényleg igazán jó ajándék lehet. Amennyiben komolyabb eljárás lenne esedékes, akkor akár többen is összefoghatunk, hogy egy közös, nagyobb volumenű ajándék kerekedhessen belőle.

A Perfect Smile Fogászati Klinika kimagaslóan széleskörű szolgáltatási palettája biztosítja, hogy itt mindennemű fogprobléma megoldásra talál. Akár saját magunk számára, akár meglepetésként gondolkozunk a fogak rendbetételéről, mindenképpen szakavatott kezeket, modern felszerelést és mindenben a legjobbat kínáló megoldásokat találunk. Lepje meg magát, vagy szeretteit a tökéletes, gyönyörű mosoly varázsával!