Újévi “takarítás”

By 2019-01-02Hírek

Nagyon sokszor esünk bele abba a hibába, hogy az év vége felé már mindent csak halogatunk. “Majd jövőre!”, “Majd januárban!” Hangzik el rengetegszer a szánkból. Ami még ennél is nagyobb gond, hogy aztán eljön az újév, mi pedig továbbra sem lépünk előre. Az egyik leggyakoribb ilyen halasztás sajnos pont az egészségünkkel kapcsolatos: a fogorvos felkeresése.

Természetesen akadnak olyan nem várt problémák, melyek egyáltalán nem tűrnek halasztást. Beszélhetünk például a hirtelen jelentkező, erős fájdalomról. Ilyet legtöbb esetben a bölcsességfog képes produkálni. De természetesen közbejöhet egy szerencsétlen fogbaleset is, melyet azonnal orvosolni kell. Amikor viszont “csak” picit fáj a fogunk, “csak” kissé kellemetlen, mikor hideget iszunk, vagy úgy hisszük, “csak” számunkra feltűnő a szürkülése, akkor tényleg nem érezzük fontosnak, hogy a zsúfolt napok köze beépítsük a fogorvos felkeresését.

Ez nagyon rossz taktika, hiszen minél tovább húzzuk a dolgot, annál komolyabbá válhat a probléma. Viszont, ha már beleestünk ebbe a körbe, akkor nem ragadhatunk le. Hiszen január van! Megkezdődött az újabb esztendő, és már nincs kifogás! Lépjünk most, és csináljunk egy igazi nagytakarítást, ami a fogainkat illeti!

fogászati szűrővizsgálat

Még akkor is jó lépés lehet az első hónapban beiktatni egy fogászati szűrést, amennyiben csak átnézetjük a fogsorunkat. Ha viszont hetek óta észleljük, hogy valami nincs rendben, akkor tényleg ne halogassunk tovább, és kérjünk egy időpontot. Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, ha végre hanyagolás helyett foglalkozunk a szánkban uralkodó állapotokkal.

Legyen szó fogtömésről, fogkő eltávolításáról, fogfehérítésről, vagy még nagyobb beavatkozásról, a Perfect Smile mindennemű problémára megoldást kínál. Ha pedig már megvan az időpontunk, nincs menekvés. De nem is kell, hogy legyen, hiszen nem is lehetne jobban kezdeni az évet, mint egészségünk előtérbe helyezésével. A gyönyörű, rendbe tett és fájdalmaktól mentes fogsorral pedig nem csak esztétikailag lesz szebb a mosolyunk. Mivel életminőségünk is javul, sokkal jobb érzésekkel futhatunk neki az egész évnek!

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271