Covid-19 tájékoztató

Kedves Pácienseink!


Fogászati klinikánk a kormányzati rendeletnek megfelelően, a kötelező higiéniai előírások legszigorúbb betartása mellet folytatja működését!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban várjuk rendelésünkre. Időpontfoglalásukat a 06 (20) 515-6271 telefonszámon várjuk. A foglalt időpont előtt maximum 5-10 perccel, kérjük kísérő nélkül érkezzen.

A Kormányzati rendeletnek megfelelően érkezéskor lázat mérünk, lábzsákot biztosítunk valamint a kézfertőtlenítő használata is kötelező. Ezt követően egy nyilatkozatot kell kitölteni, hogy nem észlelt Önmagán semmilyen COVID-19  tünetet. A szájmaszk használata kötelező (akinek nincs, természetesen azt is biztosítunk) és továbbra is kötelező a váróban a 2 méteres távolság betartása.

Rendelőnk ugyan kisebb páciens létszámmal, (kormányrendelet értelmében 1 óra alatt 4 páciens)
de ugyanazzal a csapattal folytatja működését.

perfect-smile-covid-19

Szeretnék a magam és a kollégáim nevében köszönetet mondani Dr. Balsai Tamásnak, aki megtartotta a Klinika minden orvosát, asszisztensét és recepciósait. Kitartott a kollégái mellett ebben a nehéz időben, biztosította a fizetésünket amíg a leállás volt. Így teljes létszámmal, vidáman, megújult erővel kezdtünk neki újból a munkának.

Várjuk kedves Pácienseinket!

Üdvözlettel
Kasza Margó
rendelővezető

Időpontfoglalás

+36 20 515 6271