számvetés
Hírek
2019-12-28

Számvetés és tervezés

Év végén nem csak a szilveszteri partikra készülődünk. Legtöbben ilyenkor átgondoljuk, hogy milyen volt az elmúlt évünk, elmerengünk a sikeres és a nehezebb időszakokon. Majd a rövid, vagy hosszabb számvetés után felgyúl bennünk a tervezés lángja is, ami mindig előre visz minket a következő évben.
Tovább
karácsonyi asztal - ps ügyelet
Hírek
2019-12-18

Közelednek az ünnepek – fogászati ügyelet

December derekán már mindenki a karácsonyi bevásárlásokat intézi. Ki így, ki úgy készül az ünnepekre. Különböző szokások és hagyományok jellemzőek minden egyes család életében. De van itt még egy kérdés, melyről szintén nem árt beszélni az ünnepek előtt. Méghozzá arról, hogy mit tegyünk, ha történik valami nem várt baleset fogunkkal, vagy csak egyszerűen el kezd fájni a karácsonyi időszak kellős…
Tovább
jó fogorvos támogatás
Hírek
2019-12-09

Megértés és támogatás – Milyen egy jó fogorvos?

Egy fogászati beavatkozásnál soha nem mindegy, hogy milyen fogászatot választunk az elvégzéséhez. Nem csupán az orvos kell, hogy elnyerje szimpátiánkat és bizalmunkat. Ugyanolyan fontos a környezet, a felszerelés és főként az, hogyan állnak hozzánk, milyen a kommunikáció és milyen lehetőségeket ajánlanak nekünk.
Tovább
altatásos fogászat előnyei
Altatásos fogászat blog
2019-09-06

Az altatásos fogászat előnyei

A fogászati altatás lehetőségét nem mindenki ismeri, pedig igencsak sokak számára jelenthet fényt az alagút végén. Léteznek olyan bonyolult esetek, amikor eleve felajánlja a fogorvos ezt az alternatívát, sőt, sokszor számára is ez bizonyul a legjobb megoldásnak. De akár kisebb volumenű kezelések esetén is jól jöhet ez a fajta segítség, amikor a szorongás és a félelem veszi át a hatalmat…
Tovább
fogorvos altatás
Altatásos fogászat blog
2019-07-18

Altatás az orvos szemszögéből

Nagyon sokszor beszéltünk már arról, hogy a félelem milyen nagy mértékeket képes ölteni bennünk, ha arra kerül sor, hogy fel kell keresnünk a fogorvosunkat. Bizony akármennyire is fájdalommentesek ma már a kezelések, kellemetlenségeket élünk át mégis közben. De abba nagyon kevesen gondolnak bele, milyen lehet mindez a fogorvosunk szemszögéből?
Tovább
fogászati rendelő
Hírek
2019-04-24

Hogyan válasszunk fogászatot?

Amennyiben nincs bejáratott fogorvosunk, vagy éppen váltás előtt állunk, esetleg a fogászati rendelőben, ahova eddig jártunk, nem tudnak számunkra megfelelő ellátást biztosítani, akkor nagy döntés előtt állunk. Fogászatot, illetve új fogorvost választani nem is olyan egyszerű. Hiszen mindenki azt szeretné, ha a végeredmény tartós, esztétikus és persze értekarányos lenne.
Tovább