Hatalmas segítség egy fiatal lánynak

Lili és Dr. Balsai Tamás

A Perfect Smile csapata ismét beállt a karácsonyi angyalok sorába

Megkezdődött az év legszebb időszaka, és talán ilyenkor járja át szívünket leginkább az érzés, hogy mennyire jó adni. Bár a Perfect Smile Fogászati Klinika már eddig is többször bizonyította, mennyire nagylelkű – főként, ha sérült gyermekekről, vagy fiatalokról van szó – most újra karácsonyi angyalként könnyítette meg egy ifjú lány életét.

Harc a fogfájás ellen

A fogfájás rendkívül rosszul érint mindenkit, hiszen az egész közérzetünkre rányomja a bélyegét. Nem tudunk enni, nem tudunk mosolyogni és még az alvás is nehezen megy. Még inkább könyörtelenebb a helyzet, ha egy gyermek szenved ettől a problémától. A Perfect Smile Facebook oldalára és előző blogbejegyzésünkbe felkerült a napokban egy mese, melyet egy hátrányos helyzetű fiatal lány, Lili anyukája írt arról a megpróbáltatásokkal és nehézségekkel kikövezett útról, amin keresztül kellett menniük az elmúlt időszakban. Ez az út azonban végül mégis szerencsésen végződött, hiszen elvezette őket a megoldáshoz, amit dr. Balsai Tamás és csapata nyújtott számukra.

A sérült páciensek és szüleik nagyon nehéz helyzetben vannak sajnos még akkor is, ha egy átlagosnak mondható tünetet kell orvosolni. A fogfájás – melyet jelen esetben lyukas fogak indítottak el – egy gyorsan és könnyen kezelhető gond lenne, ám az ő esetükben ez nem ilyen egyszerű. Lilinek és édesanyjának emiatt hosszú heteken keresztül kellett megküzdeniük a fájdalommal, és emellett el kellett viselniük, hogy sehol nem tudnak segítséget kapni a problémájukra. Sem az állami intézményben, sem egyéb magánorvosnál nem jártak sikerrel, de szerencsére végül találkoztak dr. Balsai Tamás fogszakorvossal.

Egyetlen megoldás létezik ilyen helyzetben

Akármennyire is rutinműveletnek számít, még egy sima fogtömés is hatalmas koncentrációt és együttműködést igényel a páciens és orvosa részéről egyaránt. A Lilihez hasonlók esetében azonban ezt lehetetlen kivitelezni, éppen ezért még a kisebbnek számító beavatkozásokat is csak altatásos fogászat keretein belül lehet elvégezni. A Perfect Smile Fogászati Klinikán adott ez a lehetőség, így nem is volt kérdés Balsai doktor úr számára, hogy segíteni fog a lánynak megszüntetni a fájdalmait, méghozzá ajándékként.

Milyen kezeléseket kapott a fiatal lány?

Az altatásban kezelt Lilinek 7 fogát kellett betömni végül, emellett fogkőeltávolítás is történt a szép és egészséges végeredmény érdekében. A későbbiek során pedig kapni fog egy felső hidat koronával, valamint az is lehetséges, hogy implantátum alkalmazásával lesz majd teljes a kezelés. Azon felül, hogy ébredés után a fájdalom teljesen megszűnt, ezek a megoldások jobb életminőséget és komfortosabb mindennapokat jelentenek majd a lány számára. Így már karácsonykor sem kell szenvednie a fogfájástól, és nyugodtan ehet majd a finomságokból is. Mi lehetne ennél szebb ajándék?

Galéria Lili kezeléséről

Fogászati kezelés altatásban
Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271