Megértés és támogatás – Milyen egy jó fogorvos?

By 2019-12-09Hírek

Egy fogászati beavatkozásnál soha nem mindegy, hogy milyen fogászatot választunk az elvégzéséhez. Nem csupán az orvos kell, hogy elnyerje szimpátiánkat és bizalmunkat. Ugyanolyan fontos a környezet, a felszerelés és főként az, hogyan állnak hozzánk, milyen a kommunikáció és milyen lehetőségeket ajánlanak nekünk.

Nem mindegy ugyanis, hogy egyes esetekben többféle választást kínálnak-e fel vagy sem. Ilyenkor gondolhatunk arra, hogy az adott fog megmentésére törekednek inkább, vagy ehelyett az egyszerűbbnek tűnő utat javasolják. A foghúzás persze nem kerülhető el mindig, ekkor fontos, hogy tudjuk és megértsük az indokokat, valamint az ezt követő lépéseket is tisztázni kell. Ezeken kívül persze számos más fogászati beavatkozás is szóba jöhet, a lényeg, hogy mindig képben legyünk és ne féljünk kérdezni.

Ehhez pedig elengedhetetlen a kezelések előtti konzultáció és állapotfelmérés. Hiszen csak ezek alapján lehet bármiben is döntést hozni. A jó fogorvos azonban nem csupán vizsgál, mérlegel és dönt, hanem meghallgatja a páciens gondolatait, félelemeit, kérdéseire pedig kielégítő válaszokkal szolgál. Amennyiben például egy páciens legyőzhetetlen szorongással küzd, megértést és megoldást kell találni erre a helyzetre is.

jó fogorvos támogatás

A Perfect Smile Fogászati Klinikán nem csak azon van a hangsúly, hogy fogászati szempontból tökéletes segítségben részesülhessen mindenki. Hanem azon is, hogy mindezt egy támogató és megértő környezetben, ezzel együtt pedig magas színvonalon kapjuk meg. Ehhez járul hozzá a kiváló szakértelem, a komfortos környezet, a precíziós eszközök és modern kezelések alkalmazása, valamint az elmaradhatatlan konzultáció. Emellett meg kell említeni a széleskörű szolgáltatási palettát is, mely ténylegesen segítséget nyújthat mindennemű problémára.

Ahogyan a leküzdhetetlen félelem problémájára is, hiszen elképesztően sokan szenvednek emiatt. Az altatásos fogászat lehetősége azonban ezt is orvosolni tudja. Ahelyett, hogy a végletekig halogatnánk a sokak által ismerős szorongás miatt a fogorvos fellátogatását, inkább legyünk őszinték és beszéljünk félelmeinkről. Amennyiben valóban indokolt ezek alapján az altatás, az nem csak a páciens, hanem a fogorvos szempontjából is megkönnyíti a helyzetet. A megértő és egyben támogató környezet, melyet a Perfect Smile biztosít, a lehető legkényelmesebbé teszi így a fogászati kezelések menetét.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271