Ragyogóan fehér fogak

By 2017-10-11Hírek

A gyönyörű mosoly a szépség egyik legtündöklőbb eleme, és bizony nagyon sokat dob a külsőnkön, ha minden rendben van vele. Ha már takargatjuk fogainkat és nem merünk jóízűen, szélesen mosolyogni, akkor az általában a fogsorunkban található hibáknak köszönhető.

Nem is csoda, ha nem merjük szélesre húzni szánkat, amikor belül szürke, elszíneződött fogak rejlenek. Pedig ez nem egy ritka jelenség, hiszen a mindennapi táplálkozásunk és életmódunk nagymértékben befolyásolja, hogy milyen állapotban is van fogazatunk kinézete.

A nagyon színes, fűszeres ételek, a vörösbor és a kávé mind elősegítik a fogak elszíneződését, ahogyan a dohányzás is. Amennyiben zavarni kezd minket, hogy már nem olyan szépek és fehérek a fogaink, és inkább kezdjük rejtegetni őket, akkor a fogfehérítés tudja megadni nekünk a tökéletes megoldást.

fehér fogak

A Perfect Smile fogászati szolgáltatásai között megtalálható eljárás segítségével már az első alkalommal akár több árnyalattal fehérebb fogakkal távozhatunk. A LED-technológiával működő, fogfehérítő berendezés úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető leghatékonyabb fehérítő hatást produkálja.

A fogfehérítés közben nagy hangsúlyt fektetnek az íny és az ajkak védelmére, hiszen egy maró anyag kerül fel a fogainkra. A speciális ajakterpesznek köszönhetően valóban csak a fogainkra kerül majd ebből az anyagból, mely aztán a fény hatására aktiválódik. Az eljárás során háromszor ismétlődik meg a folyamat, melynek során először felkenik fogainkra a fehérítőt, majd a berendezés által megvilágítják azt.

A kezelés után akár 4-5 árnyalattal is fehérebb fogak mosolyoghatnak vissza ránk a tükörből, ami azt jelenti, hogy egyből tapasztalható a javulás. A teljesen biztonságos eljáráson kevesebb, mint egy óra alatt áteshetünk, és nem jár fájdalommal, maximum minimális, átmeneti érzékenységgel.

Válassza ezt a hatékony és biztonságos eljárást ahhoz, hogy újra széles mosollyal tudja jutalmazni a világot! A ragyogóan fehér fogak meg fogják koronázni egész megjelenését, és jóízűen nevethet majd bárhol, bármikor.

A fogfehérítésről bővebben…

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció:

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271