Bármilyen kellemetlenségről beszélünk, sokszor érezzük úgy, hogy milyen jó lenne, ha behunyhatnánk a szemünket, és mire kinyitjuk, mindenen túl lehetnénk. A fogászati kezeléseket illetően talán mindenki így van ezzel.

Természetes, hogy nem szeretjük, amikor a szánkban matatnak. Ráadásul a fogfájás az egyik legrosszabb fájdalmak egyike, és minden fogászati kezelést is ehhez a fájdalomhoz kötünk. Nem is véletlenül él a mondás: „mintha a fogamat húznák”, amit minden olyan kellemetlen dologra alkalmazunk, amin mégiscsak túl kellene esnünk. Egyesek olyan magas szintre emelték már ezt az ellenérzést, hogy szó szerint rettegnek fogorvoshoz menni. Hiába tudják, hogy azzal pedig véget vethetnének a fájdalmaknak és a szenvedésnek, mégis jobban tartanak a beavatkozásoktól.

Számukra ad tökéletes megoldást az altatásos fogászat. Akinél olyan magas fokú a szorongás, mely a kisebb fogászati kezelések sikerességét is veszélyezteti, azoknál igazán jó szolgálatot tesz az altatás. Emellett persze meg kell említeni azt is, hogy vannak olyan komoly beavatkozások is, melyeket szinte mindenkinél előnyösebb altatásban végezni.

altatásos fogászat

Így a fent említett kívánság is teljesülhet. Hiszen mire felébredünk, már minden kellemetlenségnek vége, és fogsorunk is megkapta a kellő kezelést. Nem kell tehát halogatnunk és egyre messzebb tolnunk a fogorvos felkeresését. Ezzel ugyanis csak azt érnénk el, hogy a probléma – kezeletlensége miatt – még nagyobbra növi ki magát, és a végén már akár helyrehozhatatlan állapotok is uralkodhatnak szánkban.

A Perfect Smile Fogászati Klinika éppen ezért érzi kötelességének, hogy mindent megtegyen a páciensekért. Amennyiben szükséges, akkor altatásos eljárásban részesíti őket. Ennek köszönhetően mindenki tehet fogai egészségéért időben. Sok esetben ajánlott is ezt a lehetőséget választani, amennyiben viszont félelmünk úrrá lesz rajtunk, az is elegendő indok lehet az altatás segítségének igénybevételére. Az édes álom után pedig arra ébredhetünk, hogy minden a legnagyobb rendben van fogsorunkkal.

 

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271