Amikor fogpótlásra van szükségünk, egyszerűen akkora a lehetőségek tárháza, hogy nagyon nehéz eldönteni, melyiket is válasszuk. A legfontosabb szempontok nagyjából mindenkinél hasonlók. Kényelmes legyen, tartós legyen, esztétikus legyen és persze amennyire csak lehet, pénztárca barát legyen.

A fogászati pótlások egyik királya a magasan legjobbnak mondható implantátum. Hiszen ez gyönyörű eredményeket adhat, és igazán tartós megoldás. Ráadásul kimagaslóan sok esetben alkalmazható, legyen szó akár csak egy fog, vagy éppen a teljes fogsor hiányáról. Azonban, ha az implantátum mellett határozzuk el magunkat, még mindig nem értünk a végére döntésnek. Jönnek ugyanis az újabb kérdések.

Milyen implantátumot válasszunk? Melyik lesz számunkra a legjobb? Milyen pótlást kérjünk az implantátumra? A számos lehetőség között nem csoda, ha kissé elveszettnek érezzük magunkat. Ilyenkor az a legjobb, ha fogorvosunk véleményére támaszkodunk. Amennyiben van olyan fogorvosunk, akiben régóta megbízunk, természetesen egyből adhatunk a véleményére. Azonban ilyenkor sem árt több helyen is érdeklődni.

fog implantátum

Implantátum behelyezésekor a legjobb, ha profi kezekre bízzuk magunkat. Anyagát tekintve a titán a legalkalmasabb, hiszen ez egyáltalán nem válthat ki allergiás reakciókat. Ezen felül az összes többi részlet már tényleg a fogorvos és páciens közös megbeszélésén múlik. Ezt minden esetben alapos vizsgálat kell, hogy megelőzze. Ezáltal lehetünk csak biztosak benne, hogy tényleg a számunkra legideálisabb megoldást kapjuk majd. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb. Ugyancsak körültekintőnek kell tehát lennünk ebben a kérdésben is.

A Perfect Smile Fogászati Klinikán alkalmazott megbízható, titánból készült implantátumok több szempontból is a legjobb választásnak bizonyulnak. Amellett, hogy kitűnő minőséget képviselő termékek, a megfizethető árkategóriába tartoznak. Ezen felül minden feltétel adott – mind felszerelést, mind szakmai tapasztalatot illetően -, hogy nyugodt szívvel üljünk bele a fogorvosi székbe. Az biztos, hogy minden apró részletét tekintve olyan fogpótlást kapunk majd végeredményül, amilyen a legideálisabb számunkra.

 

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271