Szép mosoly az esküvőn

A nyár a legnagyobb esküvői dömping időszaka. Ez nem véletlen, hiszen a legszebb esküvői helyszínek a szabadban vannak, és persze az sem lenne előnyös, ha végig kellene dideregni ezt a napot kivágott, csipkés ruhánkban. De van még egy apró részlet, amire bizony télen-nyáron oda kellene figyelni!

A gyönyörű dekoráció, a finom torta, a lehengerlő menyasszonyi ruha, a vőlegény fess megjelenése és a tündérmesébe illő helyszín ma már a legtöbb esküvő „kellékei”. Az ifjú pár mindent megtesz azért, hogy számukra, és a vendégsereg számára is egy maradandó élményt jelentsen ez a nap. Melyet aztán nem csak a vendégkör fog megörökíteni saját telefonok és fényképezőgépek segítségével. Hiszen a legtöbb esküvő elmaradhatatlan szereplője a fotós is.

Ezeken a képeken aztán tényleg nem mindegy, hogy mit fogunk majd viszont látni. A tökéletes smink és haj mellett van még egy részlet, amire nem árt, ha odafigyelünk. Amennyiben valamilyen gond van fogsorunkkal, érdemes még esküvő előtt, időben orvosolni azt. Ha nagyobb beavatkozás szükséges, akkor jobban járunk, ha még a nagy nap szervezésének legelején ejtünk egy kitérőt fogorvosunk felé is. Viszont, ha látszólag minden rendben van, akkor is sokat dobhat az összképen például egy fogfehérítés.

menyasszony mosoly

A csodás mosoly egyfajta megkoronázása lesz az esküvőnek. Nem kell takargatnunk így boldogságunkat – sokan ugyanis inkább nem mosolyognak jóízűen, hogy elrejtsék fogazatuk problémáit. A fényképeken pedig később is jó lesz visszanézni a szép és örömteli pillanatokat, melyeket nyugodt szívvel nagyíttathatunk majd fotósunkkal.

A Perfect Smile Fogászati Kilinka széleskörű szolgáltatási palettájában minden kisebb és nagyobb, fogainkat érintő problémánkra megoldást kaphatunk. Így a fogfehérítés segítségét is igénybe vehetjük, ha lassan közeleg a nagy nap. Kevesebb, mint egy óra alatt akár 4-5 árnyalattal világosabb fogszínünk lehet.

Az esküvői megjelenés nem csak az ifjú pár számára fontos ilyen szempontból. Legyen szó akár a családtagokról, akár a többi vendégről, senkinek sem mindegy, milyen képet lát majd viszont saját magáról. Legyünk akár csak meghívottak, vagy tartozzunk a fő ünneplők közé, gondoskodjunk fogaink állapotáról is, ne csak a szép ruháról és frizuráról!

 

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271

Édes álomban
Következő cikk