Mosolyogjunk együtt az EgészségParton!

Már 3. alkalommal rendezik meg az EgészségPart elnevezésű eseményt a Feneketlen tó partján, szeptember 24-én. Az egész napos programokkal, sztárvendégekkel és szűrővizsgálatokkal tarkított rendezvényen a Perfect Smile csapata – a Sager Dental és a Colgate támogatásával – is várja az érdeklődőket, ingyenes gyermekfogászati szűrővizsgálattal.

Mivel fogaink egészsége már gyermekkorban is fontos szerepet játszik abban, hogy a későbbiek folyamán ne legyenek nagyobb bajok fogsorunkkal, ezért érdemes a kisebbeknek is ellátogatnia fogorvoshoz. Ehhez most nem kell mást tennünk, mint összekötni a kellemest a hasznossal. Hiszen a fent említett programon arra is lesz lehetőségünk, hogy gyermekeink fogait átnézessük. Az esetleges problémákra orvosi diagnózist, valamint akár a megoldásra időpontot is kaphatunk rögtön a helyszínen.

Egészségpart

A Perfect Smile Fogászati Klinika nagy szakmai háttérrel, tapasztalattal és emellett egy modern, színvonalas rendelővel várja mindazokat, akiknek bárminemű problémája merül fel fogaival kapcsolatban. A széleskörű szolgáltatási palettának köszönhetően – melybe beletartozik nem csak a konzerváló, hanem az esztétikai fogászat, a szájsebészet és a fogszabályozás is – mindennemű problémára megoldást tudunk kínálni pácienseinknek.

A gyermekfogászat célja főként a megelőzés, illetve a lurkók megismertetése a fogorvossal általánosságban, hiszen ezzel elérhető, hogy később se legyenek erős félelmeik – melyek sajnos a felnőttekben is még mindig megtalálhatók. Ahhoz, hogy ezt még könnyebben elérhessük, az EgészségParton nem csak fogászati ellenőrzéssel, hanem játékos kvíz kérdésekkel, értékes ajándékcsomagokkal, a játszósarokban pedig lufikkal, színezőkkel, játékokkal várjuk a gyermekes családokat, és persze részt veszünk a pecsétgyűjtő játékban is.

Már az elnevezés is arra utal, hogy ezen a napon az egészség lesz a főszereplő, de természetesen a szórakozás sem marad majd el, így aki teheti, mindenképpen látogasson el az Új Budai Parkszínpad és a Feneketlen tó helyszíneire, és élvezze a programok és egyéb érdekességek által garantált pezsgést!

Következő cikkünkből bővebb információt is olvashatnak az EgészségPart rendezvénnyel kapcsolatban, addig is nézzenek szét honlapunkon, és ismerjék meg jobban a Perfect Smile fogászat szolgáltatásait!