Hogyan válasszunk fogászatot?

By 2019-04-24Hírek

Amennyiben nincs bejáratott fogorvosunk, vagy éppen váltás előtt állunk, esetleg a fogászati rendelőben, ahova eddig jártunk, nem tudnak számunkra megfelelő ellátást biztosítani, akkor nagy döntés előtt állunk. Fogászatot, illetve új fogorvost választani nem is olyan egyszerű. Hiszen mindenki azt szeretné, ha a végeredmény tartós, esztétikus és persze értekarányos lenne.

De mi alapján is kellene elindulnunk? Hogyan döntsünk? Íme néhány szempont, melyeket figyelembe véve biztos, hogy jól fogunk választani.

1. Szakmai háttér, tapasztalat:

Az egyik legfontosabb tényező, hogy a fogászaton dolgozó orvosok és asszisztensek milyen szakmai háttérrel rendelkeznek, hány éves tapasztalat van a hátuk mögött. Amennyiben bizonyosak vagyunk afelől, hogy nem az első páciensek közé tartozunk, akkor mi is nyugodtabban fogunk befeküdni a fogorvosi székbe.

2. Szimpátia, páciens-központúság:

Nagyon sarkalatos pont, hogy ne csak szakmailag, hanem emberileg is közel tudjuk érezni magunkhoz azokat, akik később a szánkban fognak matatni. A kölcsönös szimpátia és az odafigyelés teremtheti meg a bizalmat, ami elengedhetetlen egy ilyen volumenű választásnál.

fogászati rendelő

3. Minden problémára megoldás:

Egyáltalán nem elhanyagolható, hogy vajon kapunk-e minden fajta fogászati problémáinkra megoldást egy helyen, vagy sem. Nyilvánvaló, hogy nem szeretnénk újra ugyanazt a kört lefutni, amikor egy másik fogászati gond üti fel a fejét.

4. Felszereltség:

Az előző ponthoz szorosan köthető kitétel, hogy a fogászat lehetőleg rendelkezzen modern és naprakész felszereléssel. Ezek garantálják, hogy a legkorszerűbb eljárások és technika segítségével valósuljanak meg a fogászati kezeléseink.

5. Vélemények:

Végül, de nem utolsó sorban igenis számít, hogy mások milyen véleménnyel vannak az adott fogászatról és annak orvosairól. A tapasztalatok persze nagyon szubjektívek lehetnek, azonban rendkívül sokat árulhatnak el, hogy aztán könnyebb legyen a döntést meghoznunk.

A Perfect Smile Fogászati Klinika rendkívül széles szolgáltatási palettával, többszáz elégedett pácienssel, sokéves szakmai tapasztalattal és folyamatosan fejlődő, minden igényt kielégítő rendelővel várja mindazokat, akiknek a fent említett pontok számítanak a döntésben.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271