Csúcsmodern fogászati lenyomatvétel

By 2019-10-10Hírek

Már a budapesti rendelőnkben is elérhető a digitális lenyomatvételi szkenner

Nemrégiben írtunk arról a fantasztikus újításról, mely a fogászati lenyomatvételt teszi egyszerűvé és egyben a páciens számára is kényelmesebbé. Ez a lehetőség, mely sokak számára nyit meg új utakat a fogorvos fellátogatásakor, most már a Perfect Smile Fogászati Klinika budapesti rendelőjében is elérhető.

Megérkezett ugyanis az a digitális lenyomatvételi szkenner, mely nem csupán a fogorvos, hanem főként a páciens dolgát is megkönnyíti. Méghozzá nem is kis mértékben. Bár a lenyomatvétel sosem járt együtt fájdalmakkal, mégis rengetegen álltak rossz érzésekkel a folyamat elé. A korábbi eljárás során ugyanis kénytelenek voltunk egy patkó alakú kanalat eltűrni a szánkban perceken keresztül, mely tele volt a nem éppen jó ízű lenyomatvételi anyaggal.

A legtöbb esetben ez persze csak egy kis kényelmetlenség, azonban akadnak jószámban olyan esetek is, amikor ennél sokkal többről van szó. Egyesek ugyanis öklendezéssel és rosszulléttel küzdenek ilyenkor, mely néha akár odáig is elvezet, hogy egyszerűen képtelenség elkészíteni a tökéletes lenyomatot. Mindezt a kellemetlenséget törli ki mindkét fél számára a digitális szkenner, mely mindennemű kényelmetlenség nélkül képes arra, hogy tökéletes lenyomatot alkosson.

Az új fejlesztésnek köszönhetően a lenyomatvétel gyors, precíz és persze, ahogy már az előbb is említettük, kényelmes is. Nem okoz semmiféle problémát, segítségével pedig egyetlen gombnyomással a laborban landol minden adat ahhoz, hogy elkészíthessék a számunkra tökéletes fogpótlást.

A folyamatos újítások mind azt a célt szolgálják, hogy egyrészt megkönnyítsék a fogorvosok munkáját, megadva minden egyes precíz segítséget ahhoz, hogy munkájuk a lehető legtökéletesebben és leggördülékenyebben menjen. Másrészt kényelmet és a kellemetlenségek akár teljes mértékű redukálását adják meg a páciensek számára, hogy az ősrégi és olykor iszonyú mértékeket öltő félelem érzését ledöntsék, amikor fogorvoshoz kell mennünk.

A Perfect Smile Klinika elengedhetetlennek tartja, hogy a páciensek megkapjanak minden lehetőséget, mely segítségül szolgál akár a félelem legyőzésében, akár a megfelelő komfort kialakításában akkor is, amikor felkeresik a fogorvosi rendelőt. Éppen ezért élen jár abban, hogy a legtöbb újítás és kényelmet szolgáló lehetőség elérhető legyen, növelve ezzel a páciensek bizalmát és persze az egészséges fogakhoz vezető út könnyítését is.

Dr. Balsai Tamás implantológus szakorvos bemutatója

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271