Egy kitűnő nap az egészség jegyében!

Az elmúlt hétvégén már harmadik alkalommal hozták össze az „EgészségPart” elnevezésű rendezvényt, melyen a Perfect Smile fogászati csapatával is találkozhattak az idelátogatók.

A kisgyermekes családok az ingyenes gyermekfogászati szűrés és tanácsadás mellett ajándékokkal is gazdagodhattak sátrunkban, ahol a jókedv és a játékok is éppen olyan fontos szerepet kaptak, mint az egészséges fogak.

fogorvos az egészségparton

Az eseményről dr. Balsai Tamás így számolt be:

„Egy fogászat, amikor kitelepül egy rendezvényre, az mindig nagyon érdekes. Kicsit tartottam tőle az elején, de istenigazából nagyon jó volt! Meglátogatott legalább 60-70 család, válaszoltunk körülbelül 400 kérdésre, – mosolygó arcok, tiszta száj… Összességében azt gondolom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm a rendezőknek a lehetőséget, és remélem, hogy máskor is el tudunk menni!”

Ez a nap nem csak azok számára jelentett nagyszerű programot, akik felkeresték a rendezvényt, hanem nekünk is egy nagy élmény volt!

Csatlakozz a hozzászólókhoz Egy hozzászólás

  • Bálint Éva szerint:

    Szeretnék le írni mért féltem éveken keresztül főleg az SZTK-i Fogászatól, és teljesen soha nem fog elmúlni nálam. Semmi köze nincs az enyhe Autizmusomhoz és az enyhe értelmi korlátozottságomnak sem. Félelmem leküzdése iskolai tanulói éveim alatt kezdődött. Perfect Smile fogászat létezéséről internet reklám oldalról tájékozódtam. Soha nem láttam ennyire őszinte örömteli szeretettel teli, mosolygós arcot a fogorvosoknál a Perfect Smile fogászaton kívül.

    2 évesen kerültem először fogorvosi székben ismerkedés és vizsgálat helyet, 2 lyukas fogamat kezelte a fogorvos én a félelemtől végig üvöltöttem a kezelésemet. Féltem a fogorvosi rendelőtől stb. 11 éves koromtól 16 éves koromig a fogfúrásom fájdalmas volt így végig üvöltöttem. A fogorvos nem tájékoztatott az érzéstelenítésről.

    Jelenleg igyekszem törölni a kellemetlen emlékeimet: pl. tavaly November végén lemondtam December 6-án a SOTE fogászatot mert megsértődtem. Fájdalmasan adta be a fogorvos tanhallgató a helyi érzéstelenítőt, nem kért elnézést tőlem a fogorvos tanhallgató és a fogorvos. Hanem a fogorvos cinikus beszólását hallgattam.