Van egy jó tippünk a hétvégére!

Szeptember 24-én mindenkit szeretettel várnak a III. Újbudai EgészségPart rendezvényen, melyen a Perfect Smile fogászati klinika is részt vesz.

egészségpart fellépőiAz eseményt családi programok, életmódbéli tanácsadások, szűrővizsgálatok, valamint kézműves foglalkozások teszik színessé és mozgalmassá. Ezen kívül a Feneketlen-tó körüli futóverseny és több sztárfellépő miatt lesz még lendületesebb a nap. Többek között találkozhatunk Rubint Rékával, aki átmozgatja majd a lelkes résztvevőket, illetve finom és egyben egészséges ételkülönlegességeket készít majd Stahl Judit.

Ahogy azt korábban is jeleztük, a Perfect Smile csapatát is felkereshetik a rendezvényen, hiszen ingyenes gyermekfogászati szűréssel várjuk a gyermekes családokat. A vizsgálat után – amennyiben bármilyen kezelésre lenne szükség a felállított diagnózis alapján -, akár rögtön időpontot is tudnak foglalni a helyszínen! De nem csak jó tanácsokkal és fogproblémák megoldási lehetőségével foglalkozunk, hiszen különböző játékok és ajándékcsomagok feledtetik el a gyermekekkel a fogorvostól való félelmeket.

Fogászati kvízkérdés gyermekeknek értékes ajándékokért

A fogászati szűrővizsgálat mellett egy 10 pontos kvízkérdéssel jelentkezünk, ahol a helyes megoldások között kétóránként sorsolunk ajándékokat!

Látogassanak el vasárnap az Új Budai Parkszínpad és a Feneketlen tó helyszíneire, ha tehetik, hiszen az egészség mellett a szórakozás lesz a  főszereplő!

Mindenkit várunk sok szeretettel!
A Perfect Smile csapata