Altatás az orvos szemszögéből

Nagyon sokszor beszéltünk már arról, hogy a félelem milyen nagy mértékeket képes ölteni bennünk, ha arra kerül sor, hogy fel kell keresnünk a fogorvosunkat. Bizony akármennyire is fájdalommentesek ma már a kezelések, kellemetlenségeket élünk át mégis közben. De abba nagyon kevesen gondolnak bele, milyen lehet mindez a fogorvosunk szemszögéből?

Aki arra hivatott, hogy segítsen, mégis sokan rettegnek tőle. Aki újra és újra nyugalmat árasztva hajol fölénk, holott tudja, ezeket a perceket mindenki a pokolba kívánja. Akinek úgy kell szépet és tökéleteset alkotnia, hogy közben látja a szemekben a félelmet. Aki tele van türelemmel, mikor sokadjára sem sikerül a páciensnek a megfelelő harapás lenyomatvétel közben, vagy éppen öklendezik tőle, esetleg még rá is harap véletlenül a kezére.

És ezeket a momentumokat még bőven sorolhatnánk tovább. Ahhoz, hogy egy fogászati kezelés zökkenőmentes és eredményes lehessen, bizony nem csupán a fogorvos megfelelő hozzáállására és szakértelmére van szükség. Hanem a páciens együttműködésére is. Amennyiben tudjuk magunkról, hogy ez nehezünkre esik, vagy egyszerűen nem vagyunk képesek leküzdeni szorongásunkat, akkor nem csak számunkra, hanem fogorvosunk számára is megkönnyítheti a kezelés folyamatát az altatás lehetősége.

fogorvos altatás

Nem csak lelki, hanem fizikai okok is előfordulhatnak, melyek indokolttá teszik az altatásos fogászat melletti döntést, melyet természetesen fogorvosunkkal együtt hozunk meg, egy közös mérlegelés után. Az altatásban végzett fogászati kezelés precíz, gyors, nyugodt és kényelmes munkát tesz lehetővé fogorvosunk számára. És természetesen mi sem élünk át közben semmilyen kellemetlenséget. Ennek a megoldásnak a segítségével tehát mindenki jól jár.

A Perfect Smile Fogászati Klinikán is élhetünk ezzel a lehetőséggel, ami sokak számára jelent hatalmas segítséget. Bármi is indokolja az altatás választását, az biztos, hogy rengeteg előnyt jelent a páciensnek és a fogorvosnak is. A végeredmény így biztosan esztétikus, gyönyörű és persze kifogástalan lesz minden szempontból, elérése pedig semminemű kellemetlenséget nem rejt magában egyik fél számára sem. Higgyük el, ilyen esetekben a fogorvosnak is jobb, ha kizárólag a munkájával, és nem a mi félelmeinkkel vagy egyéb problémáinkkal kell foglalkoznia.

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271