Segíteni jó!

By 2021-12-16Hírek

A Perfect Smile Fogászati Klinika idén is beállt azoknak a sorába, akik nem tudnak elmenni az ünnepek mellett valamilyen jótékonysági felajánlás nélkül.

Arról már írtunk korábban, hogy mennyire szívügyünk az értelmi sérült, valamint otthonban élő gyermekek megsegítése. Ezen oknál fogva indult útjára lassan két éve az a programunk, melynek keretein belül a sérült gyermekeknek nyújtunk fogászati segítséget, hogy életminőségük javulása, fogazatuk egészsége számukra is elérhető legyen. Mindez az ő esetükben leggyakrabban csak altatásos fogászattal lehetséges. Mivel főként sérült gyermekekről van szó, ők másképp rengeteg beavatkozástól esnének el. Tudásunkkal, szakmai hátterünkkel és a fogászaton fellelhető kényelmes környezettel törekszik csapatunk arra, hogy a nehéz sorsú gyermekek is egészséges fogazattal élhessenek.

Idén egy kicsit másképpen is próbáltunk segíteni.  A Csalogány Intézetnek több mint 200 lakója van, elsősorban középsúlyos értelmi fogyatékossággal élők , de nem ritka az egyéb társuló fogyatékosság sem.  Ők is, mint minden gyermek már nagyon várják a Karácsonyt. Hosszas levelet, listát írtak a kívánságaikkal a Jézuskának.

segíteni jó

A Perfect Smile Fogászat idén kicsit átvette  a „Jézuska szerepét”, s kért egy listát a kívánságokról, s egy nagyobb összeggel hozzá járult a gyermekek ajándékainak a megvásárlásához.

Bízunk benne hogy sikerül mosolyt csalni az arcukra és vidámságot vinni az intézet falai közé, hogy  Szent este örömteli ünneplésben lehessen részük.

Hisszük és valljuk is, hogy SEGÍTENI JÓ! Boldog Békés Meghitt Ünnepeket Kíván a Perfect Smile Csapata!

Ünnepi nyitvatartás

December 18 – 26 : zárva
December 27 – 28 : ügyelet | 08:00 – 17:00
December 29 – január 2 : zárva

Nyitás: 2022. január 3-án

Időpontfoglalás:
+36 1 212 4272
+36 20 515 6271