Fogászati lenyomatvétel másképp

By 2021-12-09Hírek

Már 3db digitális fogászati lenyomatvételi szkenner gyorsítja és könnyíti a munkánkat

Kényelem, gyorsaság, egyszerűség és precízió. Talán ezek azok a jelzők, melyek a leginkább kiemelendők a digitális lenyomatvételi szkenner tekintetében. Persze ez korántsem az összes jó tulajdonsága ennek az újításnak, az azonban egyértelmű, hogy a fogorvosok és a páciensek szemszögéből is hatalmas segítséget jelent. A Perfect Smile Fogászat ráadásul már három ilyen eszközzel is rendelkezik, így még gördülékenyebben zajlanak a kezelések.

A szkenner segítségével elfelejthetünk minden kellemetlenséget, amit valaha egy fogászati lenyomatvétel magában foglalt. Nincs többé rossz ízű anyag, nincs percekre eltűrt patkókanál a szánkban és nincs öklendezés vagy fuldoklás sem, amit ezek bármelyike kiválthatott sokaknál.

„Nagyon sok beteg érzékeny arra, hogy a szájpadlásához hozzáér bármi, hányingere lesz. Ezt tudja kiváltani a fogászati szkennelés.” – sorolja dr. Balsai Tamás is a digitális eszköz pozitívumai között.

Mindez természetesen egyben a fogorvos dolgát is megkönnyíti, ráadásul sokkal precízebb munkát eredményez.

„20 éve szkennelnek a fogászatban, de eddig csak a lenyomatot szkennelték. A szkennelés pontossága mindig jobb volt, mint egy lenyomaté, de szükség volt arra, hogy a 3 D-és printer technika is hozzáfejlődjön ehhez a pontossághoz.” – tudjuk meg a Perfect Smile vezető fogorvosától.

A tökéletes lenyomat tehát garantált. Éppúgy, mint a gyorsaság, hiszen maga a lenyomatvétel pár percet vesz csak igénybe. Ráadásul az összes adat online azonnal megérkezik a laborba. Ezzel pedig a szállítás is kiiktatható, ami a lenyomatokat illeti. Itt aztán megkezdődik a 3 D-és nyomtatás, és a technikus elképesztően hamar neki is tud állni a megfelelő fogpótlás elkészítésének.

A mérföldkövekkel kényelmesebb és egyszerűbb eljárás sokaknak abban is segítséget nyújt, hogy könnyebben rávegyék magukat a fogászati rendelés felkeresésére. Hiszen egy olyan kényelmetlen procedúrától menti meg a digitális eszköz a pácienseket, mely eddig valóban félelmet is kelthetett egyesekben. Dr. Balsai Tamás és csapata minden tekintetben törekszik arra, hogy a lehető legmodernebb technológiák segítségével teremtse meg a fogorvosi kezelések nyugodt, kényelmes és egyben precíz hátterét, hogy ezzel megkönnyítse a páciensek dolgát. Minél kevesebb kellemetlen élményünk van, annál könnyebben vesszük rá magunkat, hogy elinduljunk az egészséges fogazathoz vezető úton.

Kedves pácienseink! Fogászati rendelésünk védettségi igazolvánnyal, illetve 48 óránál nem régebbi, negatív PCR teszteredménnyel látogatható.

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271