Minőség és garancia

By 2019-01-07Hírek

Bármiről is legyen szó, ami egészségünkkel kapcsolatos, joggal félünk a végeredménytől. Minden egyes esetben szeretnénk biztosra menni, hiszen az életminőségünk a tét. Éppen ezért sosem mindegy, hogy milyen orvos kezei közé, milyen rendelőbe és milyen megoldás alá kerülünk. Ezek a tényezők a legfontosabbak akkor is, ha fogászati kezelés előtt állunk.

Az egyik leginkább komolynak mondható fogászati eljárás az implantálás. Mivel fogaink tökéletes pótlása a cél, létfontosságú kérdés, hogy azt hol, milyen körülmények között és ki végzi el. Ahogy természetesen az is ugyanilyen fontos, hogy mivel – milyen eszközökkel, milyen anyagokkal stb. A hatalmas kínálat, az árak és megvalósítási lehetőségek között húzódó, tág szakadék azonban könnyen elbizonytalaníthat mindenkit. Hogyan lehetünk biztosan abban, hogy minőségi eljárásban lesz majd részünk?

minőségi fogászat

Ehhez pár szempontot mindenképp figyelembe kell vennünk. Még a hamis marketing és reklámzuhatagok mellett is ki lehet szűrni, hogy mely fogászatra érdemes időpontot kérni. Elsősorban szemléljük meg a környezetet. Egy kifinomult, felszerelt és jó légkört árasztó fogászat biztosan jobban elnyeri majd tetszésünket, mint egy elhanyagolt vagy épp alig megtalálható lyukban kialakított rendelő. Ezen felül központi kérdés, hogy a fogorvos személye mennyire szimpatikus számunkra, bizalmat tudunk-e szavazni neki. Szinten jobban járunk, ha egy tapasztaltabb és mind szaktudásban, mind pozitív referenciában bővelkedő orvost választunk. Természetesen az is nagyon fontos, hogyan zajlik a konzultáció, mennyire ad érthető és kielégítő válaszokat, mennyire segítőkész a választásban és mennyire vázolja fel lelkiismeretesen a lehetőségeket ehhez.

A következő sarkalatos pont a garancia. Nyilvánvaló, hogy egy fogászati klinika nem fog vállalni messzemenő garanciát arra, amelynek sikerében nem biztos. Amennyiben nem kapnánk semmilyen garanciát az implantálás során, akkor inkább bele se menjünk az egészbe. Az árakat tekintve persze joggal kijelenthető, hogy a nagyon olcsó megoldások kissé gyanúsak lehetnek, de nem szabad beleesni abba a hibába sem, hogy egyből a legdrágábba fektetünk csak hitet. Az implantátum anyagáról, a felhelyezhető fogpótlásokokról úgyis tájékoztatást kell, hogy kapjunk. Ezen felül pedig érdemes az implantálás utáni időszakra is felkészülni, hogy az valóban sikeres és hosszantartó eredményt adjon.

A Perfect Smile Fogászati Klinika kiválóan teljesíti a fent felsorolt pontok mindegyikét. Ezzel nem csak precíz, tartós és gyönyörű munkát garantál, hanem megkönnyíti a választásunkat is. Hiszen, ha egyéni megoldásokat kapunk egy olyan helyen, ahol előttünk már több száz páciens pozitív tapasztalatokkal, sikeres implantálást követően tökéletes fogpótlásokkal távozott, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jó helyen járunk.

Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271