Gyárlátogatás Ausztriában

Dr. Balsai Tamás nemrégiben egy igencsak különleges gyár látogatásán vett részt. Az ausztriai W&H fogászati gyár ugyanis teljesen automatizált, szinte emberek nélkül működik, ráadásul nagyon sikeresen.

A precíziós fogászati eszközöket és termékeket gyártó, családi tulajdonban lévő cég székhelye Bürmoos, amely Salzburg közelében található. Ide volt hivatalos a Perfect Smile Fogászati Klinika vezető fogszakorvosa, másik négy fogorvos társaságában, akik közül valaki elnyerheti majd „az év fogászati arca” titulust is a W&H életében. A „győztessel” később különböző promóciókat terveznek, melyre dr. Balsai Tamás is igencsak esélyes lehet.

gyárlátogatás

A fogászati gyár egy kifinomult, korszerű vállalti struktúrával rendelkezik, mely igencsak nagy hangsúlyt fektet a kutatásokra és folyamatos fejlesztésekre. Emellett fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is, ami miatt nem csak helyi, hanem globális szerepet is kap. A családi vállalkozás két termelési helyszínt működtet – az egyiket Ausztriában, a másikat pedig Olaszország területén – 18 európai, ázsiai és észak-amerikai leányvállalat mellett. Az innovatív termékek és szolgáltatási megoldások pedig egyedülállóvá teszik az általuk folytatott munkákat.

W&H

A W&H gyártásából kikerült termékeket fogászati klinikák, laboratóriumok alkalmazzák fogászati műtétekben és kezelésekben.

w&h gyárlátogatás

Az általuk felállított export a kulcsa annak, hogy több, mint 110 országban alkalmazzák már ezeket az eszközöket. A W&H a világ egyik vezető fogászati vállalatává nőtte ki magát a fentieknek köszönhetően.

A csúcstechnológiának köszönhetően mind a dinamika, mind a gyorsaság rendkívül pozitív irányba fejlődik. Ehhez társul még a nagyfokú termelési tapasztalat és tudás, valamint a merev minőségi előírások fenntartása mellett a nem elhanyagolható függetlenség is. Mindezek vezetnek ahhoz az összképhez, mely a vállalatot jellemzi és sikeressé teszi.

A gyárlátogatás alkalmával megmutatták többek között vendégeiknek, hogy milyen könyök darabokat gyártanak most a fogászati fúrókhoz, mely közvetlenül a motorra kerül rá. Az érdekességek mellett pedig nem maradhatott el a kedélyes hangulat, majd a meghívott társaság egy általuk szervezett gálavacsorára is hivatalos volt.