Garancia fogainkra

By 2018-09-12Hírek

Természetes, hogy bármilyen problémánk van fogsorunkkal, nem mindegy, ki hozza azt helyre. Ahogy azt már sokszor említettük, a fogorvostól szinte mindenki fél valamilyen szinten. Attól viszont még a bátrabbak is tarthatnak, hogy milyen lesz a végeredmény.

Egy komolyabb fogászati kezelés után nyilvánvaló, hogy a tartósság elvárása motoszkál mindenkiben. Főleg, ha egy drágább beavatkozás előtt állunk. Nem mindegy, mire költjük a pénzünket, és az sem, hogy a megoldás mennyire lesz hosszú távú és sikeres. Ha az egészségről van szó, nyilván mindenki a legjobbat szeretné kapni. A fogaink ezen belül valahogy mindig egy még kényesebb részletnek számítanak. Fogsorunk állapota nem csak az egészségünk, hanem kinézetünk szempontjából is egy nagyon fontos tényező. Egyrészt emiatt nagyon fontos, hogy csak olyan fogorvoshoz menjünk el, akire nyugodtabban bízzuk fogaink sorsát. Másrészt még ebben az esetben is elvárható, hogy granciát kapjunk az elvégzett kezelés sikerességére, illetve a bármilyen formában fogaink töméséhez, pótlásához használt anyagokra.

garancia fogainkra

A Perfect Smile Fogászati Klinika éppen ezért kiemelten foglalkozik ezzel a részlettel is. A kezelésektől, illetve a felhasznált anyagoktól függően más-más időkorlátú garanciát vállal. Így például a Klinikán elvégzett tömésekre 2 év garanciát kapunk. A pótlások tekintetében változó az időtartam. Míg a zirkonium koronára 3, addig a fém kerámia koronára 2 év garancia jár. Az implantatumok tekintetében 5 év garanciát is kapunk az implantatum anyagára.

Ahhoz, hogy a garancia nyújtotta előnyöket kiélvezhessük, természetesen be kell tartanunk néhány előírást. Ezek főként a kezelt fogak, illetve a beépített, felhelyezett pótlások tisztán tartására, higiéniai kezelésére vonatkoznak. Emellett meg kell említeni azt is, hogy ha a beavatkozást követően a páciens nem vigyáz a fogára, és például extrém kemény dologba harap, akkor nyilván nem a fogorvos lesz a hibás, ha újra károk keletkeznek a fogsorban. Nem árt tehát néhány apróságra odafigyelni.

Hogy pontosan milyen kezelés, illetve alkalmazott anyag mennyi időre szóló garanciát kaphat, arról itt olvashatnak bővebben. Ugyanitt lehet tájékozódni arról is, milyen kritériumoknak kell megfelelni ahhoz, hogy élhessünk is a kapott garanciával. Egy biztos, mindenki nyugodtabban érkezik és távozik a fogorvosi székből, ha tudja, hogy probléma felbukkanása esetén újra segítséget kap majd.

 

Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271