Az esztétikai fogpótlás hosszú távú megoldást jelent

By 2022-04-28Hírek

Letört vagy elszíneződött? Hézagos vagy csámpás? Nem kell megválnunk az értékes foganyagunktól csupán azért, mert valami nem stimmel vele!

Az esztétikai fogpótlások lehetővé teszik, hogy minden egyes sztereotípiánk megdőljön, amit valaha felállítottunk a fogpótlásokkal kapcsolatban. Hiszen olyan esetekben is segíthetnek, amikor egyetlen letört, vagy éppen „csak” zománchibás fog problémájával küzdünk, megmentve ezzel a szóban forgó fogunkat.

Ugyancsak szóba jöhet a porcelán héj alkalmazása, ha fogaink között zavaró hézag van, illetve nincsenek egy szintben a fogak. Az elszíneződésekkel szemben is gyönyörűen felveszi a kesztyűt, az eredmény pedig magáért beszél majd. Hiszen mindez pontos és precíz munkával jöhet csak létre, ami nem csupán szép, de ugyanannyira tartós megoldást is jelent számunkra.

Az esztétikai fogpótlás alkalmazásához nagyon minimális csiszolásra van szükség, így valóban megmenthetjük a kissé hibás fogunkat. Ráadásul igazán tartós megoldásról beszélünk, ugyanis rendkívül hosszútávon oldja meg a problémánkat. Egy ilyen pótlás akár több évtizeden keresztül biztosít gyönyörű mosolyt számunkra. Szükség esetén természetesen cserélni is lehet őket, ami semminemű problémát nem jelent egy szakértő fogorvosnak.

esztétikai fogpótlás - porcelán héj

16db Veneer porcelánhéj és kész a tökéletes mosoly 5 nap alatt!

Amellett, hogy tartós, igencsak gyors megoldást jelentenek ezek a porcelán héjak, kijavítva ezzel akár kisebb, akár nagyobb fogproblémákat is. A fent felsoroltak mellett akár még fogszabályozás helyett is szóba jöhet az alkalmazásuk. Legyen szó színbeli, formai vagy szerzett hibáról, az esztétikai fogpótlás gyönyörű eredményt garantál.

A gondos tervezés és az aprólékos kivitelezés miatt igazán természetesnek hat majd, így nem kell tartanunk attól, hogy mosolyunk nem lesz az eredeti. Sőt! Még annál is szebb lesz, hiszen megszabadulhatunk mindennemű esztétikai problémától úgy, hogy saját fogazatunkat megmentjük.

Esztétikai fogpótlás
Időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271