Az igazán tartós esztétikai fogpótlás

By 2021-09-07Hírek

A fogpótlás szót meghallva szinte mindenkinek a kivehető, akár egész fogsort helyettesítő pótlások jutnak eszébe. Sokan talán nem is sejtik, hogy mennyire messze áll ez attól, amit az esztétikai pótlások segítségével elérhetünk. Hiszen ebben az esetben sokszor megmenthető egy letört vagy épp zománchibás fog is.

És a sor korántsem ér ezzel véget. Legyen szó hézagról, elszíneződésről vagy éppen nem szintben lévő fogakról, a porcelán héj fantasztikus eredménnyel kecsegtet anélkül, hogy a „hibás” fogunktól meg kellene válnunk. Az értékes foganyag megőrzését segíti elő az is, hogy az esztétikai fogpótlás felhelyezéséhez csupán minimális csiszolásra van szükség, így valóban több lesz az eredeti, mint gondolnánk.

A porcelán héj alkalmazása körültekintő, pontos és precíz munkát kíván, így lesz az eredmény gyönyörű, tökéletes és egyben tartós is.

esztétikai fogpótlás

16db Veneer porcelánhéj és kész a tökéletes mosoly 5 nap alatt! A hollywoodi sztárok is ezt választják ?

Mennyire tartós az esztétikai fogpótlás?

Ez talán a következő legfontosabb pont, amiről beszélnünk kell, hiszen senki számára nem elég már a szép eredmény, ugyanolyan központi kérdés az is, hogy meddig lesz az olyan szép.

A kérdésre talán a legjobb választ az adhatja meg, ha eláruljuk, hogy a Perfect Smile Fogászati Klinika vezető fogorvosa, dr. Balsai Tamás még 1991-ben készítette az első porcelán héj pótlást, mely azóta is tökéletes. Az tehát egyértelmű, hogy ezek a pótlások valóban hosszú távra oldják meg fogaink problémáját. Amennyiben pedig szükséges, minden gond nélkül ki lehet cserélni őket.

Az esztétikai fogpótlást tehát tartós, ezzel együtt pedig gyors megoldást kínál az olyan kisebb-nagyobb fogproblémákra, melyek tekintetében valamit ki kell javítani, vagy el kell rejteni. Akár fogszabályozás helyett is alkalmazható egyes esetekben, és elszíneződött fogak tekintetében is páratlan megoldást kínál. Szintén segítségül hívhatjuk a porcelán héj nyújtotta lehetőségeket formai hibák eltüntetésére.

Már az „esztétikai fogpótlás” elnevezésben is árulkodó az esztétika kifejezés, mely garantált, amennyiben ezt a megoldást választjuk. A porcelán héj ugyanis a gondos tervezésnek és az aprólékos munkának köszönhetően teljesen természetes hatást biztosít, ugyanakkor gyönyörű mosolyt eredményez.

Esztétikai fogpótlás
Időpontfoglalás, ingyenes konzultáció

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271