Biztonság és fokozott védelem a Perfect Smile fogászaton

By 2021-11-25Hírek

A koronavírus járvány kezdete óta már rengeteg változással kellett szembenéznie mindenkinek. Egy azonban beton biztossá vált, muszáj a lehető legjobban odafigyelni minden apró részletre – még a közéletben is -, amennyiben a védekezésről és a higiéniáról beszélünk.

A Perfect Smile Fogászati Klinikán mindig is magas fokú tisztasággal és biztonságos környezettel találkozhattunk. A folyamatos változásokhoz és a „COVID-helyzet” által generált szabályokhoz idomulva azonban még több újítás lett bevezetve. Ezek azért fontosak, hogy egyrészt minden előírásnak megfeleljen, másrészt a páciensek teljes körű védelmének betartásával működhessen a fogászat. Nézzük, pontosan mik ezek az intézkedések, melyeknek köszönhetően mindenki biztonságosan látogathatja a rendelőt!

Teljes védőfelszerelés és fertőtlenítés

A mostani állapotokhoz mérten ismét védőfelszerelésben dolgozik a Klinika minden munkatársa. Ezen felül a rendelő fertőtlenítése folyamatosan történik. Ez egyfelől biztosított a klímában elhelyezett extra szűrővel, emellett a váróban egy levegőtisztító is elősegíti ezt. A kezelő egységekben germicid lámpa felel a levegő fertőtlenítéséért, ami 17 órától egészen reggel 7 óráig működésben van.

munkatársak covid 2021 november

Bár ez valahogy mindenkinek a magánügye, mi mégis teljes vállszélességgel vállaljuk és publikáljuk, hogy minden kolléga átesett a vírus elleni oltáson. Ezt megkoronázva azonban minden egyes reggel plusz biztonságot ad, hogy a napot mindenki egy gyors teszt elvégzésével indítja. A Perfect Smile tehát továbbra is teljesen felkészülten várja pácienseit, mindent elkövetve az egészségünk védelméért.

Ami a pácienseket illeti, szintén fontos szabályok vonatkoznak rájuk, melyek ugyancsak mindkét fél védelmét szolgálják. Az előírásokat betartva. Fogászati rendelésünk védettségi igazolvánnyal, illetve 48 óránál nem régebbi, negatív PCR teszteredménnyel látogatható.

Fogászati időpontfoglalás

+36 1 212 4272
+36 20 515 6271