fogászati implantálás
Fog implantátum
2020-07-06

A fogaszati implantálás minőségi változást is jelent

A fogászati implantálás előnyeit már sokszor ecseteltük, hiszen manapság valóban ez számít a lehető legjobb megoldásnak foghiány pótlására. Egyrészt bármilyen foghiány esetén alkalmazható, másrészt pedig hihetetlenül tartós és persze esztétikus is. De nézzük meg kicsit a páciens szemszögéből az egészet, miért is olyan kiemelkedő segítség a fog implantátum.
Tovább
fogpótlások
Fog implantátum
2019-06-11

Fogpótlások implantátummal

Előző cikkeinkben azzal foglalkoztunk, hogy mi előzi meg az implantálást, és azt is megnéztük közelebbről, pontosan hogyan is zajlik ez az eljárás. Közben mindig említést tettünk arról is, hogy a legvégén olyan fogpótlás kerül fel, melyet a konzultáció során már előre megbeszéltünk fogorvosunkkal. De pontosan milyen fogpótlásokról is lehet szó?
Tovább
fogorovos
Hírek
2018-08-14

Ha már az utolsónak is búcsút kell mondani

Sajnos sokszor vagyunk kénytelenek megválni egy-egy maradandó fogunktól. Ez valakinél korábban, valakinél később következik be. Hogy mikor jön el ennek az ideje, azt befolyásolhatja a genetika, az életvitel, a táplálkozási szokásaink és természetesen az, hogyan és mennyire ápoljuk fogainkat. De ha az utolsó saját fogunktól is búcsúznunk kell, az bizony igencsak nehéz dolog lehet. Ugyan ez az állapot nagyon ritka,…
Tovább