w&h-Lara
Hírek
2021-03-16

A steril körülmények megteremtése soha nem volt ilyen fontos mint most

Korábban már említettük, hogy a Perfect Smile Fogászati Klinika elnyert egy fantasztikus támogatást. Ennek köszönhetően olyan gépekkel tudja bővíteni az egyébként is széles szolgáltatási palettát, melyek még korszerűbbé teszik az eljárásokat és a rendelőt is. „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázat győzteseként most egy sterilizáló géppel gazdagodott a Klinika.
Tovább
fogcsont készítő
Fog implantátumHírek
2020-09-22

Új gép, új lehetőségek

Előző cikkünkben egy olyan fantasztikus pályázat megnyeréséről számoltunk be, mely lehetővé teszi, hogy ne csak a munkahelyek megtartása, hanem további bővülés is útjára indulhasson a Perfect Smile Fogászati Klinikán. Egy újabb jó hír, hogy a pályázati pénzből sikerült az első gépet beszerezni, ami már megérkezett a Klinikára és meg is kezdődött a használata. Most a fogcsont darálót és a "csont…
Tovább
Széchenyi pályázat
Hírek
2020-09-14

Innováció és bővítés egy megnyert pályázat segítségével

A Perfect Smile Fogászati Klinikának eddig is az volt a fő motivációja, hogy pácienseinek minél korszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb és mindemellett emberközpontúbb kezeléseket biztosítson. A Klinika éppen ezért pályázott egy olyan támogatásra, melynek segítségével még jobban bővülhet és megújulhat a szolgáltatások terén.
Tovább